24.01.2018

Arja Koskela - vieraileva baletinopettaja

Aloitamme täysin uudenlaisen yhteistyön Oulu Dance Academyn ja Citydancen välillä! Oulu Dance Academy on erikoistunut menestyksekkäästi baletin opetukseen Oulussa ja nyt saamme koulun vetäjän Arja Koskelan Citydanceen vierailemaan baletinopettajana.

Arja tulee pitämään Astan baletit ma 17.00-18.00 ja ke 17.15-18.30 ainakin seuraavat pari viikkoa. Suunnitelmissa on vaihtoa myös toisin päin eli Citydancen opettaja pitämään eri lajien tanssitunteja balettiin erikoistuville Arjan koulun oppilaille!

Arja on valmistunut v. 2006 Oamk:lta, lajeina klassinen baletti ja kehonhuolto. Omaa koulua hän on vetänyt jo vuodesta 2005. Taustalta löytyy myös pitkä ura voimisteluvalmentajana. Oman koulunsa oppilaita Arja luotsaa niin 3-vuotiaista aikuisiin. Edistyneimmät oppilaat ovat osallistuneet menestyksekkäästi kansainvälisiin ja kansallisiin balettikilpailuihin ja hänen oppilaitaan on päässyt jatkamaan opintojaan mm. Suomen Kansallisopperan erikoiskoulutusryhmissä ja Opperan Balettioppilaitoksessa. Kuvassa on Arjan tytär, joka on osittain mukana tunneilla assistenttina.

Mielenkiintoista nähdä miten tämän tyyppinen yhteistyö näkyy tanssijoiden kehityksessä - eri opettajat eri taustoilla lähestyvät asioita kuitenkin erilla lailla tuoden uusia näkökulmia varmasti tekemiseen ja toivottavasti myös monia ahaa oivallusten hetkiä!

Takaisin uutisiin