16.05.2017

Latino Show SM tulokset

Latino Show SM-kilpailut tanssittiin hurmioituneessa tunnelmassa!

Areena Oulussa mahtavissa puitteissa tanssittu Latino Show SM2017 -kilpailu oli jälleen menestys mitattuna niin onnistuneilla järjestelyillä, ylöspanolla kuin oululaisten tanssimenestyksellä! Koko tapahtuma keräsi ylistävät kiitokset niin osanottajilta kuin katsojilta tunnelmasta ja toimivuudesta. Lämmin kiitos kuuluu kaikille kerta kaikkiaan upeille vapaa-ehtoisille ja talkoolaisille, jotka omalla aktiivisella panoksellaan varmistivat kilpailun kaikin puolisen sujuvuuden. Kiitos myös Citydancen omalle toimiston tehotiimille ja ennen kaikkea käsittämättömälle organisointitykille ja joka paikkaan ehtivälle kisakoordinaattori Maijalle!

Kilpailun kuuluttajana ja kilpailunvalvojana toiminut pomomme Merja taas loi lämminhenkisen tunnelman rennolla ja asiantuntevalla juonnollaan.
Latino Show -kilpailujen taso on vuodessa noussut todella merkittävästi ja finaaleissa käytiinkin todella tasaista kilpailua mestaruuksista. Citydancen tanssijat menestyivät erinomaisesti ja edustivat kautta linjan tyylikkäästi ja selvästi tanssista nauttien Oulua! Lämpimät onnittelut joka ainoalla tanssijalle, koreografille ja tietysti kiitokset kuuluvat myös tärkeille tukijoukoille!

Yksi on nostettava kuitenkin erikseen esille: Pääosin Citydancen opettajista muodostunut aikuisten pienryhmä Hot7 voitti vakuuttavasti Suomen Mestaruuden ja villitsi yleisön totaalisesti upealla osaamisellaan ja lavakarismallaan. Heidän teoksensa oli latino show´ta parhaimmillaan😊 Onneksi olkoon Jenni Jokikokko-Jakkula, Asta Hartikainen, Lotta Kyllönen, Laura Wimmer-Savikko, Ella Partanen, Lotta Leinonen ja Tiina Kilponen, joka oli myös koreografina!

Tuloksia:
Latino Show pienryhmä aikuiset
1. Hot7, ”Billie´s Girls” kor. Tiina Kilponen
2. CityChiquitas, ”5678, action”, kor. Marjukka Koivuniemi
Onneksi olkoon myös muille finaalissa tanssineille oululaisille: 5. Salsa7 ja 8. Mango Maniacs

Latino Show pienryhmä aikuiset 2
3. CityChicas, ”Changing tides”, kor. Marjukka Koivuniemi

Latino Show pienryhmä aikuiset 3
3. SantaMamas, “Salida”, kor. Antti Kyllönen

Latino Show duo juniorit
3.Anni Kärkkäinen ja Saana Haapala, ”Dreamin´away” kor. Marjukka Koivuniemi
4. Sara Rautiainen ja Iiris Alasalmi, ”Käty”, kor. Marjukka Koivuniemi
7. Veera Lähde ja Neea Räisänen, ”Waiting for my first kiss”, kor. Marjukka Koivuniemi

Salsa duo
3.Päivi Perttunen ja Juha Mäntylä

Takaisin uutisiin