Breikkari maailmanhuipulta CityStreetCupiin maaliskuussa vierailemaan!

24.03.2017 - 24.03.2017

Maaliskuussa järjestettävä CityStreetCup saa tuomariksi vierailijan suoraan maailman katutanssigenren – ja erityisesti breakdancen huipulta: Johannes ”Hatsolo” Hattunen saapuu Citydanceen sekä tuomaroimaan että pitämään tanssijoille suunnattuja workshopeja.
Hatsolo on maailmaa valloittaneen suomalaisen Flow Mo Crew –breikkiryhmän jäsen, yksi TFW Helsingin ja tanssikoulu Saiffan omistajista ja perustajista. Nykyisin hän myös suosittu valmentaja, joka on työskennellyt niin urheilijoiden kuin tanssijoiden kanssa ja lisäksi erittäin pidetty luennoitsija!

Citydancessä Johannes vetää kaksi eri workshopia 24.3. perjantaina:

Klo 16.30-17.30 Break – lapset ja juniorit (ei alle 7 v)
Tämä tunti on ehdoton must joka ainoalle breikkarille! Rohkeasti vain mukaan imemään uusia oppeja todelliselta gurulta. Tasorajoja ei ole vaan Break workshop sopii niin enemmän sekä vähemmän treenanneille ja Johannes on mitä loistavin tsemppari ja innostaja.

Klo 17.45-19.15 DancersStrength&Mobility – juniorit ja aikuiset
Tämä workshop sopii minkä tahansa tanssilajin harrastajalle. Luvassa on toiminnallinen treeni, jossa keskitytään työskentelemään omalla kehonpainolla parantaen voimaa, liikkuvuutta ja liikkeen dynamiikkaa ja opetellaan ymmärtämään oman kehon toimintamekanismeja.


Workshopit ovat Citydancen jäsenille ilmaisia! Tästä johtuen joudumme rajoittamaan osanottajamäärää ja molempiin workshopeihin on ennakkoilmoittautumiset citydance@citydance.fi 19.3. mennessä! Tervetulleita ovat myös muutkin kuin Citydancen jäsenet – heille kurssimaksu on 5€ ja se maksetaan paikan päällä saapuessa.

Myös Valkoiseksi Gorillaksi tituleerattu Hatsolo valloitti ringit ympäri maailmaa karismallaan sekä omaperäisellä tyylillään. Tanssista tuli hänelle ammatti, joka näytti myös varjopuolensa. Nyt Johannes on kirjoittanut tiestään myös kirjan: Hatsolo, Elämä breikkarin silmin! Se on kertomus mahdottomana pidetyistä unelmista, joista tuli totta kovalla työllä, tinkimättömällä intohimolla ja ripauksella onnea. Kirja ei ole vain breikkarin henkilökuva, vaan aito ja inspiroiva tarina positiivisuudesta sekä peräänantamattomasta asenteesta. Kirja on totta kai myynnissä Johanneksen vierailun ajan myös Citydancessä erikoishintaan 25€ /kpl ja siihenhän saa ilman muuta omistuskirjoituksen myös Johannekselta!

Lauantaina Johannes on tuomarina CityStreetCupissa ja luvassa on taatusti myös tuomareiden showcase! Melko huikeaa meininkiä siis luvassa. Kerrassaan upeaa saada vieraaksi tällainen huippuosaaja jakamaan intoa ja inspiraatioita myös oululaisille tanssijoille!