Citydancen huippusuositut lasten 7-12v tanssileirit kesällä 2018!

04.06.2018 - 15.06.2018

Citydancen tanssileirit tarjoavat mukavaa ja valvottua tekemistä kesälomalaisille kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Tarjolla on kaksi eri tanssilajeja painottavaa päiväleiriä: Show & Disco ja Katutanssi 7-12 vuotiaille sekä ensimmäistä kertaa järjestettävä poikien oma tanssileiri. Oppilaat jaetaan tanssitunneilla kokemuksen mukaan tasoryhmiin, joten leirit sopivat niin aloittelijoille kuin jo tanssia harrastaneille sekä muiden liikuntalajien harrastajille mukavaksi oheisharjoitteluksi!

Show & Disco –leirillä tanssitaan pääasiassa showtanssia ja disco dancea, joiden lisäksi tutustutaan myös muihin tanssilajeihin!
Katutanssi –leirillä tanssitaan hip-hoppia ja myös muitakin katutanssilajeja.
Molemmilla leireillä puuhataan myös paljon muuta. Askarrellaan, pelaillaan ja ulkoillaan sään sallimissa puitteissa. Leiriläiset vierailevat myös SuperParkin aktiviteeteissa! Vanhemmatkin pääsevät näkemään mitä leirin aikana on opittu, sillä leiriläiset esiintyvät leirin päätteeksi vanhemmille.
Ruokailut välipaloineen ja vakuutukset sisältyvät toki myös leirimaksuun! Leireillä opettavat tutut ja kokeneet Citydancen opettajat.

SHOW & DISCO 7-12v
Leiri I: 4.-8.6.2018, opettajina Marjukka Koivuniemi ja Nelli Salmela
Leiri II: 11.-15.6.2018, opettajina Marjukka Koivuniemi ja Nelli Salmela

KATUTANSSI7-12v
Leiri I: 4.-8.6.2018, opettajina Teemu Tuohimaa ja Riina Harju

BOYS´CLUB - poikien oma tanssileiri 7-12v UUTTA!
Leiri I: 11.-15.6.2018, opettajana Teemu Tuohimaa

Poikien omalla katutanssileirillä opetellaan hip-hopin lisäksi breakdancen ja akrobatian alkeita. Leiriläiset vierailevat myös SuperParkin aktiviteetteissa mm. parcouria ja skeittausta harrastamassa! Näiden lisäksi ulkoillaan, askarrellaan ja touhuillaan kaikkea mukavaa. Leirin aikana oppilaat valmistavat vauhdikkaan esityksen vanhemmille esitettäväksi. Leiri sopii sekä aivan uusille harrastajille että jo tanssia harrastaneille.

Leiritiedot:
Paikka: Tanssikeskus Citydance
Ikäsuositus: 7-12 v (soveltuu myös ensimmäiselle luokalle meneville!)
Hinta: 240,- sis. tanssinopetuksen ja muun ohjatun toiminnan, vierailut SuperParkiin, leiridiplomin, vakuutuksen sekä lounaan ja välipalan.
Leirimaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 1. leiripäivänä. Mikäli leirimaksua ei ole maksettu verkossa tai 1. leiripäivänä, lähetetään leiristä lasku, johon lisätään 5 euron laskutuslisä.

Leirien vetäjinä toimivat Citydancen kokeneet ja koulutetut tanssinopettajat.
Leiri alkaa aina klo 9.00 ja varsinainen ohjelma päättyy klo 15. Leiriläisen voi tuoda paikalle klo 8.00 alkaen ja hakea klo 17.00 mennessä.

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI VERKKOKAUPASSA!
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhdelle leirille otetaan max 40 hlöä.