Hatsolo Workshops Citydancella sunnuntaina 3.12

03.12.2017 - 03.12.2017

Johannes ”Hatsolo” Hattunen on helsinkiläinen tanssija, fysiikkavalmentaja ja yrittäjä, joka kulkee katutanssimaailmassa nimellä Bboy Hatsolo. Hänen omalaatuinen ja energinen tanssityylinsä tunnetaan ympäri maailmaa ja hän onkin yksi kansainvälisesti arvostetuimpia suomalaisia breikkareita. Flow Mo Crewin myötä Johannes on voittanut Suomen ja Pohjois-Euroopan mestaruuksien lisäksi lukuisia kansainvälisesti merkittäviä kilpailuja.
Johannes on yksi katutansseihin keskittyvän tanssikoulu Saiffan perustajajäsenistä sekä Training for Warriors Helsinki -kuntosalin omistaja. Johannes tunnetaan ammattitaitoisena, innovatiivisena, energisenä ja motivoivana puhujana sekä fysiikkavalmentajana.

Ohjelma:
sunnuntai 3.12.
klo 11.00-12.00 Break 7-12y open level
klo 12.00-13.30 Break 13+ open level
klo 13.45-15.00 Bodyweight Training For Dancers 13+

Break Workshops:
Sopii hyvin kaiken tasoisille breikkareille ja erinomaisesti myös muillekin katutanssin harrastajille.
Breikki on muutakin kuin akrobaattisia liikkeitä yhdistettynä toisiinsa. Se on ennen kaikkea tanssia ja itsensä ilmaisua. Hatsolon tunnilla pureudutaan breikkitekniikoiden lisäksi erityisesti asenteeseen, rohkeuteen sekä oman tyylin löytämiseen.

Dancers Workshop:
Sopii kaikille tanssinharrastajille ja ammattilaisille lajista riippumatta!
Tällä workshopilla opit tarkastelemaan liikettä uudella tavalla sekä hyödyntämään kehosi ja mielikuvituksesi lähes rajattomia mahdollisuuksia turvallisessa ja tehokkaassa harjoittelussa. Workshopissa lähdetään liikkeelle kehonpainoharjoittelun perusteista ja edetään aina vaativimpiin liikkeisiin. Tekniikoita ja liikkeitä lähestytään hauskojen ja oivaltavien esimerkkien avulla.

Hinnat: 15 € / 60 min, 20 € / 75 min, 25 € / 90 min

Ilmoittautumiset 2.12. mennessä!

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!