Joonas Ninja Vogue Workshops 26.5.2017

26.05.2017 - 26.05.2017

Aikataulu :

Klo 16-17.15 Femme, Alkeet
Klo 17.15-18.15 Runway, Avoin taso
Klo 18.30-19.45 New Way, Avoin taso
Klo 19.45-21 Femme, Jatkotaso

JOONAS KOPRA: Joonas on Helsingistä kotoisin oleva voguing-tanssija ja hän on kansainväliseen ”House Of Ninja”- kollektiiviin hyväksytty jäsen ja kansainvälisen kiki-house of Angelin Suomen chapterin isä. Joonas on kisannut voguingissa Virossa, Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa, Belgiassa ja Hollannissa, voittaen useita palkintoja new wayssa ja runwayssa! New Way osaamistaan hän oli osoittamassa myöskin Robinin ”Parasta just nyt” musiikkivideo kuvauksissa, sekä useissa esityksissä, joista viimeisimpänä kesällä 2016 Eurogamesin avajaisshowssa Krista Siegfriedsin taustatanssijana.

Tuntikuvaukset :

Runway tunnilla harjoitellaan mallimaisia poseerauksia, runwaykävelyitä ja -käännöksiä. Tunnilla käydään läpi erilaisia kävelytyylejä ja tehdään hauskoja harjoituksia missä pääset heittäytymään mallimaailman tähdeksi. Tunnille voi ottaa mukaan korkkarit halutessaan. Tunti sopii sekä vasta-alkajille, että enemmän kävelleille. Tärkeää on vain uskaltaa heittäytyä ja nauttia omasta upeudestaan.

New way tunnilla, tutustutaan vogue new wayn eri elementteihin; linjakkaisiin käsiliikkeisiin, käsi koordinaatioon ja lattiatyöskentelyyn. Tunnilla annetaan kaikki mitä tarvitset new wayn itsenäiseen harjoitteluun, jotta voit kehittää itseäsi myös tunnin ulkopuolella. Tunnin lopuksi tehdään myös koreografiaa.

Femme alkeet tunnilla tutustutaan naisellisen ja pehmeän voguefemmen viiteen elementtiin ja käydään läpi femmen tekniikkaa huolellisesti. Tunti sopii vasta-alkajille, mutta myös kokeneemmille vougaajille, jotka haluavat huoltaa omaa femmetekniikkaansa. Lopussa kaikki elementit yhdistetään vauhdikkaaseen koreografiaan.

Femmen jatkotunnilla harjoitellaan erilaisia variaatioita femmen peruselementeistä ja harjoitellaan femmen eri elementtien yhdistämistä freestyleksi ja kehitetään jokaisen omaa tyyliä tehdä vogue femmeä. Tunnin lopussa tehdään koreografiaa.

Hinnat :
1 x 75 min 20€
1 x 60 min 18 €
3 vapaasti valittavaa tuntia 50€
Kaikki tunnit 65€

Ilmoittautuminen on auki verkkokaupassa!