Kevään kurssikausi starttaa!

09.01.2017 - 09.01.2017

Citydancen uusi kevään tanssikausi alkaa 9.1.2017.
Lukkarissa on yli 170 tanssikurssia,sekä lisäksi tiivareita, tapahtumia ja tanssikisoja 💛💃

Monipuolinen kurssitarjonta löytyy www.citydance.fi ja kursseille pääset ilmoittautumaan verkkokaupassamme.
Tanssikausi pärähtää käyntiin perjantaina 6.1. Loistava Loppiainen - Avoimet ovet Terminaalissa! -tapahtuman merkeissä 👊 Pääset tutustumaan tanssilajeihin ja talon muihin monipuolisiin aktiviteetteihin ja fiilistelemään kauden aloitusta - ihan ilmaiseksi! 😉👌💛💃👣

Näin alkukaudesta on hyvä muistutella muutamista perusjutuista, jotta alkukausi saadaan sujumaan kivasti ja pääsisitte välttämään turhaa ruuhkaa asiakaspalvelussamme. Mikäli sinun tulee asioida asiakaspalvelussamme, varaathan tähän aikaa, sillä alkukaudesta ruuhkaa piisaa aina. Ja kun muistat seuraavat seikat kohdilleen, vältytään turhalta jonottamiselta :)

VANHAT OPPILAAT
- onhan ilmoittautuminen kurssille tehty!! Ja vieläpä oikealle oppilaalle. Kurssivaraukset ovat aina oppilaskohtaisia! JOS olet varannut lapsesi kurssit omilla tunnuksillasi tai kaikki sisarten kurssit yhdelle sisarelle, varaa riittävästi aikaa asian korjaamiseen asiakaspalvelussa tai tee se itse verkkokaupassa. Apua ilmoittautumiseen: www.citydance.fi/…/ilmoittautumislin…/ilmoittautumisohje.pdf
- jäsenkortti mukana tunneille tultaessa!
- muista kirjautua läsnäolevaksi tunneille jäsenkortillasi!
- ethän ole tehnyt uutta rekisteröitymistä mm sen vuoksi, että salasanasi on mennyt hukkaan - kurssivaraukset tulee tehdä aina olemassaolevilla tunnuksilla! Jos tällainen vahinko on sattunut, varaa riittävästi aikaa asian korjaamiseen asiakaspalvelussa
- oletko hukannut kirjautumistunnuksesi verkkokauppaan; saat uudet tunnukset verkkokaupassa klikkaamalla "Unohtuiko salasanasi" linkkiä. Myös asiakaspalvelustamme saa uudet.
- laitathan aina kengät kenkähyllyihin :)

UUDET OPPILAAT
- olethan rekisteröitynyt asiakkaaksemme ja tehnyt kurssivaraukset verkkokaupassamme: http://extweb137.dlsoftware.com/index.php?func=cr
- muistathan, että sinun tulee noutaa jäsenkortin viimeistään ennen ekaa tuntia asiakaspalvelusta (pantti 10e) - varaudu jonottamaan!
- kurkkaa miten tunneille saapuminen ja pukkarit toimivat: https://www.youtube.com/watch?v=6VBJVuVpTRg

AUTOLLA SAAPUVAT:
Muistammehan aina parkkialueen ja ennen kaikkea pääoven läheisen alueen turvallisuuden, sillä pieniä tanssijoita alueella liikkuu kaiken aikaa paljon! Vätetään turhaan ajoa ulko-ovien eteen sekä läpiajoa SuperParkin parkkikselle.
Parkkipaikkoja löytyy Terminaalin pihan lisäksi Prisman pihalta, heti pääoviemme vastapäätä sekä Terminaalin pihasta Gigantin puoleisesta päädystä!

KOSKA TANSSIKURSSINI ALKAA JA MILLOIN TUNTEJA ON?
Omien tanssituntien reaaliaikainen seuraaminen on helppoa ja näppärää verkkokaupassa kurssikohtaisesti kurssin lisätietoja klikkaamalla. Tai verkkokaupan omilla sivuillasi, varsinkin, jos sinulla on useita kursseja.
Toimi näin:
- kirjaudu verkkokauppaan
- valitse ylävalikosta "omat varaukset"
- "kurssit" välilehdeltä näet varaamasi kurssit
- "vuorot" välilehdeltä näet reaaliajassa kaikki tuntitiedot

Nämä seikat kun pidetään mielessä, saamme jälleen upean tanssikauden sujuvasti liikkeelle :)

Tervetuloa tanssimaan kanssamme - FEEL THE BEAT - DANCE!