Latino Show Workshops 14.5.2017!

14.05.2017 - 14.05.2017

Nämä Latino Show SM2017-kilpailujen yhteydessä olevat workshopit on tarkoitettu niin lajin parissa työskenteleville tanssinammattilaisille – opettajille ja koreografeille – kuin tanssinharrastajille. Päivän tavoite on antaa eväitä kehittää vielä nuorta kilpailulajia eteenpäin niin tanssiteknisesti kuin taiteellisesti – ja tietysti tarjota tanssiystäville samalla upea tilaisuus nauttia huippuopettajien opetuksesta!

Ohjelmassa on neljä erilaista 75 min mittaista workshopia, joista voi valita mieleisensä. Workshopien vetäjinä toimivat Latino Show SM-kilpailujen tuomaripaneelissa lauantaina työskentelevät pitkän linjan ammattilaiset Petri Kauppinen, Matias Löyttyniemi ja Hanna Karttunen. Heidän lisäkseen mukana on lauantai-illan SalsaBileiden dj, kuubalainen tanssinammattilainen Yusniel ”Soca” Socarras!

Workshop –päivän päättää avoin paneelikeskustelu, jonka vetäjänä toimii Merja Satulehto. Panelistien Pete Kauppinen, Matias Löyttyniemi, Hanna Karttunen, Maria Ylönen ja Marjukka Koivuniemi kanssa pureudutaan latino show´n kehitysnäkymiin sekä käydään myös läpi lauantain kilpailun jälkitunnelmia!

OHJELMA:

klo 11.00-12.15
Salsa con Reggaeton / Soca / Ballroom
Koreologia / Soca / CityPopUp

klo 12.30-13.45
Cha-Cha tekniikka / Hanna / Ballroom
Salsa rytmiikka / Matias / CityPopUp

Hinnat: 20,-/75 min, 30,-/2 x 75 min

Ilmoittaudu verkkokaupassamme - tunnit löytyvät "Tiivareiden" alta