MarcoMaraton 13.2.

13.02.2016 - 13.02.2016

Marco on helsinkiläisen tanssikoulu StepUp Show Schoolin yksi perustajista ja pääosakkaista. StepUp on yksi Suomen suurimpia ja menestyneimpiä tanssikouluja, jonka kanssa Citydance on tehnyt yhteistyötä perustamisestaan alkaen!

Erityisesti alkuvuosina Marco vieraili Oulussa säännöllisesti. Nyt pitkästä aikaa saamme hänet taas tänne kun Marco vierailee helmikuussa opettamassa tulevia tanssinopettajia OAMK:n tanssiopettajakoulutuksessa ja samalla tanssinharrastajia Tanssikeskus Citydancessä.
Marcohan on valovoimainen tanssinopettaja, ohjaaja, viestintäkouluttaja ja tv-ammattilainen, jonka tuntee koko Suomi! Tunnettu ruutukasvo Marcosta tuli vuonna 1997 supersuositun BumtsiBum! -viihdeohjelman myötä; ja jatkoa on seurannut tiiviisti mm. Tanssii tähtien kanssa- ja Elämä Pelissä - ohjelmien juontajana sekä Dancen päätuomarina. Vuosina 2012-2013 Marco toimi Nelosen Uutisten uutisankkurina.

Tanssinopettajan uraa on takana jo yli kolme vuosikymmentä ja sinä aikana Marcolle on kehittynyt oma "marcomainen" tapa kehitellä ja yhdistellä erilaisia tanssi- ja musiikkityylejä; samoin koreografiat vaihtelevat tyylilajista toiseen antaen oppilaille mahdollisuuden pistää persoonansa peliin. Marco opettaa tunneillaan myös säännöllisesti "historiallisia" tansseja eli 50-90 -lukujen muotijuttuja. Hänen rohkaisevan ja innostavan opetustyylinsä myötä on kaikkien oppilaiden helppo heittäytyä tanssin vietäväksi.

MarcoMaraton
Lauantaina 13.2.
klo 11.00-12.30 Broadway – jatkotaso/edistyneet 15+
klo 12.45-14.00 Muotitanssit – helppo ja hauska tunti kaikille!
klo 14.00-15.00 Power Stretch – dynaaminen kehonhuolto ja venyttely jo liikuntaa harrastaneille

Kurssimaksut
13 e / 60 min
15 e / 75-90 min
Koko päivä 35 e

Ilmoittautumiset joko ennakkoon tai paikan päällä!

Tervetuloa mukaan MarcoMaratonille nauttimaan Marcon mahtavasta positiivisesta energiasta ja mukaansatempaavasta otteesta!!