Oulu Iskee Performing Arts

18.03.2017 - 18.03.2017

Shown, jazzin ja nykytanssin Oulu Iskee – näytökset ovat kilpa- ja koulutusryhmiemme omia kenraaliharjoituksia kohti Performing Arts SM-kilpailuja! Näissä näytöksissä tanssijat pääsevät kotiyleisön eteen hankkimaan arvokasta esiintymiskokemusta. Samalla on mahdollisuus esitellä osaamistaan ja tanssillista kehitystään läheisille. Valmentajat näkevät myös uusien koreografioiden ja esiintymisvaatteiden toimivuuden ja tanssijat saavat rutiinia ja varmuutta niiden läpi tanssimiseen.

Performing Arts SM-kilpailut ovat niin suosittuja, että tanssijoiden tulee päästä valituksi karsintakilpailuista. Karsintakilpailuja järjestetään peräti kaksi kappaletta tänä vuonna Helsingissä ja Jyväskylässä. Karsintakilpailuissa valituksi tulleet pääsevät kilpailemaan SM-kilpailuissa.

Performing Arts–näytös järjestetään lauantaina 18.3.2017 klo 17-19 Ballroomissa. Mukana on Performing Arts SM 2017 karsintakilpailuihin osallistuvia junioreiden ja aikuisten sooloja, duoja ja pienryhmiä. Itse SM-kilpailut tanssitaan Lahdessa 10.-11.6.2017. Järjestäjänä on Tanssikoulu HC2.0 yhdessä FDO:n kanssa.

Pääsyliput 6 € tiskiltä. Lippuja myydään klo 18.00 saakka.