Syksyn kurssikausi starttaa

22.08.2016 - 22.08.2016

Syksyn kurssikautta tanssitaan 22.8.-11.12.2016.

Kurssitarjonta syyskaudella on jälleen upea ja monipuolinen - tarjolla yli 170 kurssia. Upouusi tanssisalimme CityPopUp, uudet lajit sekä muutama uusi opettaja tuovat väriä tulevaan tanssikauteen.

Kurkkaa syksyn kurssikauden tarkemmat tiedot verkkokaupasta

Uutta on luvassa syksyllä kun Citydance saa yhden tanssisalin lisää käyttöönsä! Kesän aikana remontoidaan CityPopUp monitoimitilaksi, missä onnistuu niin kokoustaminen, luennot kuin tanssi kunnollisella joustolattialla!!! Lisäsali mahdollistaa erityisesti aikuisten tanssituntitarjonnan kasvattamista, mitä kovasti onkin toivottu! Tämän lisäksi aloitamme syksyllä paljon pyydettyjä lasten balettitunteja!

Syksyn monipuoliseen kurssitarjontaan pääsee tutustumaan Terminaalin Eloisan elokuun merkeissä 20.8. klo 13-18.00 - tällöin koko talo on täynnä menoa ja meininkiä juhlien 2-vuotis syntymäpäiviään.

Lauantaina Terminaali tarjoilee ilmaisia liikunta-, tanssi-, kamppailu- ja pilatestunteja sekä luentoja ja kurssiesittelyjä kaiken ikäisille Citydancessa, Liikuntakeskus Voitossa, Oulun Kamppailuklubilla, PilatesOululla, SuperParkissa sekä Areenalla ja ulkona.

Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä!