Workshop by Aleksi Arock Kyllönen

20.02.2016 - 20.02.2016

SuperVierailija Citydancessä!

Workshop by
Aleksi ”Arock” Kyllönen
lauantaina 20.2. Citydancessä
kaikille eri katutanssilajien harrastajille!

Aleksi "Arock" Kyllönen on breikannut 15 vuotta ja oppinut lajia sen pioneereilta sekä tapaamiltaan b-pojilta ympäri maailmaa. Dynaamisesta tyylistään tunnettu Aleksi on ryhmänsä Oulu Finestin kanssa edustanut ja kerännyt mainetta battleissa ja ringeissä sekä Suomessa että ulkomailla.
 Tällä hetkellä hän opiskelee breikkaamista täyspäiväisesti arvostetussa Åsa Folkhögskolissa Ruotsissa. Nyt Aleksi palaa takaisin entiseen opinahjoonsa opettajana – Citydancessä aikanaan alkanut harrastus on johtanut pitkälle tanssitiellä! Aleksi haluaa nyt jakaa inspiraatioita, ajatuksia ja työkaluja jokaisen oman breikkaamisen, ja myös muiden tanssityylien, kehittämiseen.

OHJELMA:
15.00 Top Rocking
16.00 Rocking
17.15 Breikki

TUNTIKUVAUKSET:
Toprock: Tunnilla keskitytään Toprockin grooveen, eri perusaskeleisiin ja niiden muokkaamiseen omanlaisiksi.

Rocking/Rock-dance: Breikin "isoveli", vanhasta discosta ja lattareista vaikutteita saanut 60-luvun lopulla syntynyt jengitanssi, jossa musikalisuus on erittäin suuressa osassa breikille ominaisen dynaamisuuden sijaan. Tunnilla käydään läpi historiaa, eri askeleita ja rokataan!

Breaking: Tunnilla käydään läpi erilaisia footwork-steppejä, otetaan uusia näkökulmia tyyleihin ja käydään läpi eri tapoja kehittää omia steppejä ja liikkeitä.

HINNAT:
Kurssimaksu 13 e/h tai 30 e/kaikki tunnit

FEEL THE BEAT - DANCE!