04.01.2018

Tervetuloa tanssivuosi 2018!

Tervetuloa tanssivuosi 2018!
Loistava Loppiainen - Avoimet ovet Terminaalissa! -tapahtuma lauantaina 6.1. klo 12-17 käynnistää taas perinteisesti Citydancen kevätkauden! Tarjolla on mahtava määrä ilmaisia tanssi-, liikunta-, pilates-, jooga- ja kamppailutunteja sekä omaan hyvinvointiin liittyviä luentoja. Ohjelmaan kannattaa tutustua ja tulla viettämään vaikka koko perheen liikunnallista loppiaispäivää! Varsinaiset tanssitunnit starttaavat sitten maanantaista 8.1. alkaen.

Kevätkausi tanssitaan aika lailla syksystä tutuin kujein. Viikko-ohjelman runko on pitkälti sama pienin lisäyksin ja lähes tulkoon tutulla tanssinopettajaporukallakin. Uusia opettajia toivotamme joukkoomme muutaman: Venla Virta ja Jenni Säkkinen aloittavat uusina opettajina. Venlalle ja Jennille molemmille Citydance on tuttu paikka oman tanssiharrastuksen kautta. Nykyisin kumpikin opiskelee Oulun Ammattikorkean tanssinopettajakoulutuksessa, joten osaavia opettajia saamme taas lisää jo ennestään huippuun porukkaamme. Lisäksi Anniina Koivuniemellä alkaa oma vakituinen tuntinsa – osalle Anniina onkin jo syksyllä tullut tutuksi tuuratessaan mm. siskonsa Marjukka Koivuniemen tunteja!
Vastaamme myös koko ajan kasvavaa nykytanssituntien kysyntään ja aloitamme aikuisille oman luovan tanssin kurssin Heli Pippingsköldin vetämänä! Keväällä on myös tarjolla useita tanssijan kehonhuoltoon ja oman kehon parempaan tuntemiseen tähtääviä tunteja ja tiiviskursseja - osa yhteistyössä Pilates Oulun kanssa.

Asiakaspalvelustamme löytyy tuttu tehotiimi Matleena ja Moona sekä osa-aikaisena Nea! Tämän tutun tiimin lisäksi saamme toivottaa lämpimästi tervetulleeksi äitiyslomaltaan Ann-Helen Pirin. Näin meidän aikaansaapa toimiston tiimi on taas kasassa ja minä sain tehokkaan työparini takaisin!
Annin sijaisena toiminut Merja Julkunen on palannut takaisin vakinaiseen työhönsä sekä opintojensa pariin. Merja solahti sijaisuutensa aikana joukkoomme upeasti ja onneksi hän hurahti tanssiin sen verran, että häntä tullaan näkemään täällä tulevaisuudessakin tanssinharrastajana!

Kevät on tanssimaailmassa tapahtumarikasta aikaa. Alkuvuotena ehdimme hieman ottaa rauhallisemmin, mutta sitten alkaakin tuttu rumba erilaisine tanssitapahtumineen ja - kilpailuineen, jotka huipentuvat toukokuussa järjestettäviin oppilasnäytöksiin! Tulossa on TanssiMaratonia, CityDiscoCup, CityStreetCup, Arktiset Askeleet, Oulu Iskee -näytöksiä ja eri tanssilajien SM-kilpailuja. Omat kotikisat tänä keväänä ovat Lasten alle 12 v Ikäkausimestaruuskilpailut performing arts-lajeissa, disco dancessä ja hip-hopissa.

Joulunaika on nyt ladattu akkuja ja taas into piukeana odotamme mahtavaa pöhinää ja säpinää tanssisaleilla ja ihania, innokkaita oppilaita, jotka heittäytyvät tanssin pyörteisiin nauttien, oppien ja kehittyen omalla tanssijan polullaan!

Citydancen toimintaa lähes alusta asti vetäneenä, voin vain ylypijänä todeta kuinka upijaa työtä ja suurella syämmellä täällä tehhään tanssin parissa ja tanssin eteen. Oulusa on vahava tanssigenre ja Oulu tunnetaan laajasti oikijana tanssikaupunkina. Citydancen panos on tuolla tiellä ollu merkittävä ja nimenommaa joka ainuan täällä vaikuttaneen ja vaikuttavan tanssinopettajan kautta! Samalla tiellä jatketaan ja kasvatettaan uusia tanssitähtiä Suomelle – ja jos ei tanssitähtiä niin tartutettaa ikuinen tanssikipinä mahollisimman monelle!

Tervetulua siis tanssimaan!
Citydancen koko henkilökunnan puolesta
Merja

Kuva: Mikko Törmänen

Takaisin uutisiin