Kilparyhmät kausi 2017-2018

TANSSIKESKUS CITYDANCE / KILPARYHMÄT
Kausi 2017-2018

Tanssikeskus Citydancessä on useita eri-ikäisille tanssijoille tarkoitettuja erikoiskoututusryhmiä, jotka ovat väylä motivoituneille tanssijoille saada harrastuksestaan irti vähän enemmän – ja edistyneimmille oppilaille toimivat jopa kasvupolkuna kohti mahdollista tanssinammattilaisuutta.

Tavoitteellinen ja selkeärytminen harjoittelu, esiintymiset ja kilpaileminen kehittävät sekä tanssiteknisiä valmiuksia että ilmaisu- ja esiintymiskykyä. Sitoutuminen ryhmän toimintaan opettaa kurinalaisuutta ja kehittää sosiaalisia taitoja. Lisäksi pienemmissä koulutusryhmissä tanssijoilla on mahdollisuus saada yksilöllisempää ja henkilökohtaisempaa opetusta.

Muodostelmaryhmät ja pienryhmät harjoittelevat talven mittaan koreografian, jolla osallistutaan lajin SM tai IKM-kilpailuihin keväällä 2018. Vähintään yhtä tärkeä on kuitenkin matka sinne – yhdessä harjoitteleminen ja kehittyminen kanssaharrastajien kannustamana sekä onnistumisen ja epäonnistumisen tunteiden jakaminen toisten kanssa. Yhteiseen päämäärään tähtäävien rankkojenkin harjoitusrupeamien kautta tutustuu myös kanssaharrastajiin erilaisella tasolla kuin normaaleilla viikkotunneilla.

Kaikki ryhmät toimivat myös Citydancen käyntikorttina esiintyen erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksia keräten samalla arvokasta esiintymiskokemusta! Tavoite on osallistua mahdollisuuksien mukaan myös muihin tanssitapahtumiin kuin SM- tai IKM-kilpailuihin!

ILMOITTAUTUMINEN VALINTAKOKEESEEN
Valintakokeeseen tulee ilmoittautua etukäteen verkkokaupassa. Valintakoemaksu (10 euroa) tulee myös olla maksettuna ennen valintakokeen alkua. Valintakoemaksua ei palauteta takaisin, mikäli oppilas peruu osallistumisensa. Ilmoittautumalla valintakokeeseen oppilas sitoutuu valituksi tullessaan erikoiskoulutusryhmään.

ERIKOISKOULUTUSRYHMÄMAKSUT
Erikoiskoulutusryhmien kausimaksu vaihtelee ryhmittäin viikoittaisen harjoitusten keston sekä kausittaisten tuntimäärien mukaan. Hintaan vaikuttaa myös se valmentaako ryhmää yksi vai kaksi opettajaa. Tarkemmat tiedot kausimaksusta löytyvät ryhmäkohtaisesti.

Erikoiskoulutusryhmämaksun lisäksi ryhmän jäsenten maksettavaksi tulee FDO:n (Finnish Dance Organization) jäsenmaksu ja osallistumismaksu kilpailuihin. Lisäksi tanssijat vastaavat itse mahdollisista kilpailumatka- ja majoituskuluista sekä esityksen puvustuksesta syntyvistä kuluista omalta osaltaan.

PÄÄTAVOITE
Ryhmien kausi kulminoituu kunkin lajin SM - tai IKM-kilpailuihin. Mahdollisuuksien mukaan ryhmät esiintyvät ja ottavat osaa myös muihin tanssitapahtumiin.

Kilpailukalenteri 2017-2018

Performing Arts Soolo SM 11.-12.11.2017 Oulu
Performing Arts karsinta 1 10.-11.2.2018 Helsinki
Performing Arts karsinta 2 17.-18.3.2018 Jyväskylä (Vaajakoski)
Disco Dance & Latino Show SM 14.-15.4.2018 Seinäjoki
Lasten IKM 20.-22.4.2018 Oulu
Street SM 11.-13.5.2018 Jyväskylä
Performing Arts SM 19.-20.5.2018 Espoo
Aikuiset 2-3 IKM 9.-10.6.2018 Helsinki

SITOUTUMINEN
Kilparyhmän jäsenet sitoutuvat kilparyhmän harjoituksiin ja esityksiin koko kaudeksi (syksy 2017, kevät 2018). Mikäli et ole valmis tähän, kannattaa hakua erikoiskoultusryhmään siirtää. Jokaiselta kilparyhmäläiseltä pyydetään allekirjoitus kilparyhmien sopimuspohjaan, jossa jokainen vahvistaa osallistumisen koko kisakaudeksi ryhmään.

Lukaise sopimuspohja täältä!

Lue kilparyhmäläisten kurssi-ilmoittautumisohje täältä!

Tervetuloa mukaan Tanssikeskus Citydancen intensiivisesti harjoitteleviin erikoiskoulutusryhmiin innostavien ja asialleen omistautuneiden opettajiemme johdolla. Me tarjoamme yli 26 vuoden kokemuksella laadukasta ja ammattitaitoista tanssinopetusta kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä.