KURSSIKAUDET 2018

        KEVÄT 2018                   KESÄ 2018       
        SYKSY 2018        
8.1.-20.5. 4.-21.6. 27.8.-16.12.
Loppunut Loppunut Julkaistaan 2.7.

SYKSY 2018
27.8.-16.12. / 15 kertaa

Ei tunteja:

Tunnit päättyvät syksyllä:


(Tuntimuutokset ovat mahdollisia, oman kurssin tuntitietoja voi tarkastella verkkokaupasta kurssin lisätietoja kohdasta. Tuntimuutoksista ilmoitetaan aina ryhmäkohtaisesti sähköpostiviestillä.)

ILMOITTAUTUMISET

Kurssikalenteri julkaistaan aina viimeistään 1 kk ennen kurssikauden alkua.

Kaikille kursseille ja tunneille on ilmoittauduttava ennakkoon, viimeistään ennen tunnin alkua. Tunneilla ei voi käydä ilman ilmoittautumista / kertamaksua. Katso ilmoittautumisohje täältä!

Ilmoittautuminen tapahtuu Tanssikeskus Citydancen verkkokaupassa.
UUDET OPPILAAT
Uuden oppilaan tulee rekisteröityä ensimmäisellä kerralla Citydancen jäseneksi. Alle 18-vuotiaan lapsen rekisteröityminen ja kurssi-ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Rekisteröitymisen jälkeen oppilas pääsee ilmoittautumaan kursseille nettikaupassa.

VANHAT OPPILAAT
Jos olet jo tanssitun Citydancessa, kirjaudu omilla tunnuksilla verkkokauppaan - älä rekisteröi uudestaan samaa oppilasta! Rekisteröityminen tulee siis tehdä vain ensimmäisellä kerralla, liittyessä Tanssikeskus Citydancen jäseneksi.

Reskisteröityminen on oppilaskohtainen!
Ilmoittautuminen on sitova kulloinkin voimassa olevan hinnaston ja peruutusehtojen mukaisesti.

Voit tulla tanssimaan valitsemallesi tunnille kertamaksulla tai 10-kerran kortilla koska haluat.

MUKAAN KERTAMAKSULLA
Jos et halua varata paikkaasi tietyltä kurssilta tai et halua sitoutua koko kaudeksi kurssille, tule mukaan kertamaksulla. Lähes kaikilla tunneilla voi käydä kertamaksulla. Ne tunnit, jotka ovat täynnä tai joihin on erikseen merkitty rajoituksia (kuten mm breikkileikkikoulu) löytyvät verkkokaupassa kurssikohtaisesti kurssin lisätiedoista. Muutoin, mikäli tunnilla on tilaa eikä rajoituksia ole, voit käydä niissä kertamaksulla.

Kertamaksulla mukaan pääsee ilmoittautumalla ja maksamalla vastaanottoomme! Muistathan säilyttää maksukuitin, mikäli aiot ilmoittautua kertamaksujen jälkeen koko kurssille - kuittia vastaan hyvitämme kertamaksun kurssikauden maksusta!

LUETHAN TANSSIKOULUN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT HUOLELLA!

ASIAKKUUS

Tanssikeskus Citydancen asiakasjäseniä ovat kausittain kaikki kausimaksun tai sarjakortin maksaneet ja voimassa olevan jäsenkortin lunastaneet oppilaat. Kaikki kausioppilaat saavat oman jäsenkortin rekisteröitymisen ja kurssille ilmoittautumisen jälkeen noutamalla sen vastaanotosta ennen kurssikauden alkua.
Alle 18-vuotiaan huoltajan tulee luovuttaa henkilötiedot Tanssikeskus Citydancelle laskutusta varten.
Oppilaan, joka ilmoittautuu Tanssikeskus Citydancen tanssikursseille, -tunneille, tiiviskursseille ja tapahtumiin, tulee hyväksyä varaus- ja peruutusehdot verkkokaupassa.

Mikäli asiakas täyttää 18-vuotta ja yhteystiedot muuttuvat, tulee asiakkaan pitää huoli tietojen päivittämisestä tanssikoululle.
Asiakkuuden voi mitätöidä koska tahansa tilapäisesti tai lopullisesti olemalla yhteydessä asiakaspalveluun!

Tanssikoulu ei vastaa puutteellisista tai päivittämättömistä tiedoista, mikäli asiakas on laiminlyönyt tiedotuksen tanssikoululle!

JÄSENKORTTI

Kausioppilaat ja sarjakortin ostaneet
Kaikille kausioppilaille ja sarjakortin ostaneille luovutetaan käyttöön henkilökohtainen jäsenkortti, jolla todennetaan jäsenyys Tanssikeskus Citydancessa. Jäsenkortti toimii jokaiselle tunnille rekisteröitymisessä sekä pukukaapin avaimena, mikäli oppilaalla on aktiivisia kurssi-ilmoittautumisia.
Jäsenkortti toimii myös jäsenyyden todentamisessa Tanssikeskus Citydancen yhteistyökumppaneille.
Jäsenkortti lunastetaan Tanssikeskus Citydancen asiakaspalvelusta ennen kurssikauden alkua tai sarjakortin oston yhteydessä. Alle 18-vuotiaan oppilaan huoltajan on oltava paikalla ensimmäisellä kerralla Citydancessa jäsenkortin hakuvaiheessa. Jäsenkortista peritään 10 euron pantti, jonka asiakas saa takaisin kortin palauttaessaan ehjänä, ilman merkintöjä ja vioittumattomana.
Jäsenkortilla on kirjauduttava sisään jokaiselle tunnille asiakaskoneella. 
Jäsenkortin katoamisesta on viipymättä ilmoitettava Tanssikeskus Citydancen asiakaspalveluun. Jäsenkortin kadotessa tai sen rikkoutuessa tulee oppilaan lunastaa uusi kortti kadonneen tilalle. Kadotetun tai rikkoontuneen kortin uusiminen maksaa 20 euroa. Normaalissa käytössä vioittuneet kortit vaihdetaan veloituksetta.
Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Jäsenkortin asiattomasta käytöstä tai sen luovuttamisesta ulkopuoliselle seuraa 100 euron rangaistus.

Kertakäyntitunnin, tiiviskurssin ja leirien ostaneet
Kertakäyntitunnille, tiiviskurssille tai leirille ilmoittautuneet tulevat vastaanottoon ennen tunnin alkua ja lunastavat vierailijakortin pukukaappeja varten. Valmistaudu jättämään pantti toimistoon (esim. ajokortti, avaimet, 10 euron seteli).

PERUUTUSEHDOT, MAKSUT JA POISSALOLOT

Alla olevasta linkistä pääset varaus- ja peruutusehtoihin josta löydät tietoa myös maksutavoista ja oppilaiden poissaoloista yms.

TANSSIKOULUN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

TIEDOTUS JA YHTEYSTIETOJEN MUUTOKSET

Tanssikeskus Citydancen tiedotus tapahtuu sähköisesti. Kiireelliset tiedotteet lähetetään tekstiviestillä. Kauden päätöstiedotteet annetaan paperisina tiedotteina oppilaille. Asiakkaan on huolehdittava, että asiakastiedot ovat ajan tasalla. Mikäli annetut osoite- tai puhelin numerotiedot ovat väärät, tanssikoulu ei vastaa puutteellisesta tiedottamisesta. Tanssikoulu ei myöskään vastaa vastaanottajan päässä olevista sähköisistä rajoituksista, josta syystä tiedotteet eivät saavu perille.
Asiakkaan on välittömästi tiedotettava yhteystietojensa muutoksesta Citydanceen. Citydance tallentaa jäsenien tiedot omiin tietojärjestelmiinsä ja käsittelee tietoja henkilötietolain mukaisesti. Hox! Yhteystietoja ei voi muokata verkkokaupassa!

SYYS- JA KEVÄTKAUDEN MAKSUT

Kurssimaksun voi maksaa:
- verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Huomioi alennukset kohdassa alennukset.
- tilaamalla paperisen laskun 14- vuorokauden maksuajalla. Lasku lähetetään kurssikauden alettua kotiin.
Laskuun lisätään 5 euron laskutuslisä.

- tekemällä 3 erän osamaksusopimuksen Tanssikeskus Citydancen kanssa verkkokaupassa. Osamaksulaskut lähetetään paperisina kurssikauden alettua. Laskuun lisätään 5 euron laskutuslisä. HUOM! Kaikki 3 osamaksuerää ovat samalla laskulla. Osamaksueristä ei lähetetä erillisiä laskuja.
- käteisellä, pankki- tai luotto kortilla vastaanottoon ennen kauden alkua tai viimeistään laskun eräpäivään mennessä.
- erikoismaksuvälineillä, kuten liikuntasetelit. Valitse tässä tapauksessa maksutavaksi lasku, ja ilmoita toimistoon, mikäli aioit maksaa osan kurssimaksusta erikoismakuvälineillä.
- mikäli haluat laskun sähköpostiisi, laskuun lisätään 5 euron laskutuslisä.

TUNTIPERUUTUKSET JA SIJAISUUDET

Peruutuksista ilmoitamme sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli opettaja on pidempään poissa, tanssikoululla on oikeus vaihtaa opettajaa/sijaista kesken kauden. Kurssimaksua ei palauteta vaikka opettaja vaihtuu kauden aikana lukujärjestyksen mukaisesta kauden alussa ilmoitetusta opettajasta.

TANSSIKESKUS CITYDANCEN SÄÄNNÖT

1. Kirjaudu aina asiakaskoneella tanssitunnille. Asiakkuus on todistettava jäsenkortilla pyydettäessä.
2. Kaikilta oppilailta odotetaan siisteyttä ja hyviä tapoja.
3. Tupakointi, omien alkoholituotteiden, huumeiden tai muiden päihdeaineiden käyttö ei ole sallittua Citydancen tiloissa eikä ulko-ovien välittömässä läheisyydessä.
4. Jos asiakas tahallisesti vaurioittaa Citydancen kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti.
5. Palauta käyttämäsi välineet ja irtaimisto alkuperäisille paikoilleen.
6. Käytä aina juomapulloa, jossa on korkki.
7. Matkapuhelimen käyttö Citydancen tanssisaleissa tanssitunnin aikana on kielletty. Jätäthän puhelimesi pukukaappiin tunnin ajaksi.
8. Uimavaatteita tms. ei tule käyttää sauna- ja pesutiloissa. Pyyhkeen käyttö intimiteettisyistä on sallittua.
9. Pukuhuoneen kaapit on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Tavaroiden ja vaatteiden jättäminen niihin yön yli ei ole sallittua.
10. Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Noudata ohjeita. Citydance ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta Citydancen tiloissa tai yleisillä alueella.
11. Mikäli asiakas ei noudata sääntöjä ja ohjeita, tai muutoin käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti toisia asiakkaitamme tai henkilökuntaamme kohtaan, voidaan jäsenyys jäädyttää määräajaksi tai perua kokonaan. Citydance ei tässä tapauksessa palauta ennakkoon maksettuja maksuja.
12. Tanssikeskus Citydancellä on oikeus käyttää näytöksissä, esityksissä ja kuvauksissa oppilaista otettuja valokuvia tanssikoulun internet-sivuilla ja markkinoinnissa.
13. Tanssikeskus Citydance ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista.