SYKSYN KURSSIKAUSI 2017

Kurssikausi 21.8.-20.12.2017 / 15 x

Tunnit päättyvät
Maanantai 4.12.
Tiistai 5.12.
Keskiviikko 20.12.
Torstai 7.12.
Perjantai 8.12.
Lauantai 16.12.
Sunnuntai 17.12.

(Kurssien päättymispäivät saattavat vaihdella kurssikohtaisesti mahdollisten siirtojen vuoksi. Siirroista ilmoitetaan aina sähköpostitse. Kurssikohtaiset tunnit ja niiden päättymispäivät näkyvät myös verkkokaupassa.)

Ei tunteja
Syysloma 22.-28.10.
PA soolo SM 11.-12.11.
Itsenäisyyspäivä 6.12.

HOX! Pyhäinpäivänä 4.11. tunnit pidetään normaalisti.

Syksyn avoimet ovet
Terminaalin Eloisa Elokuu lauantaina ja sunnuntaina 19.-20.8.
Avoimet ovet ilmaisine tutustumistuneineen koko talossa klo 12-17. Citydancen osalta tunnit sunnuntaina johtuen Tanssi Vieköön messuista 18.-19.8. Helsingin Messukeskuksessa.

Oppilasnäytökset Areenalla
11.-14.12.2017

ILMOITTAUTUMISET

Kurssikalenteri julkaistaan aina viimeistään 1 kk ennen kurssikauden alkua.

Kaikille kursseille ja tunneille on ilmoittauduttava ennakkoon, viimeistään ennen tunnin alkua. Tunneilla ei voi käydä ilman ilmoittautumista / kertamaksua
Katso ilmoittautumisohje täältä!

Ilmoittautuminen tapahtuu Tanssikeskus Citydancen verkkokaupassa.
UUDET OPPILAAT
Uuden oppilaan tulee rekisteröityä ensimmäisellä kerralla Citydancen jäseneksi. Alle 18-vuotiaan lapsen rekisteröityminen ja kurssi-ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Rekisteröitymisen jälkeen oppilas pääsee ilmoittautumaan kursseille nettikaupassa.

VANHAT OPPILAAT
Jos olet jo tanssitun Citydancessa, kirjaudu omilla tunnuksilla verkkokauppaan - älä missään nimessä rekisteröi uudestaan samaa oppilasta!!! Rekisteröityminen tulee siis tehdä vain ensimmäisellä kerralla, liittyessä Tanssikeskus Citydancen jäseneksi.

Reskisteröityminen on oppilaskohtainen!
Ilmoittautuminen on sitova kulloinkin voimassa olevan hinnaston ja peruutusehtojen mukaisesti.

Voit tulla tanssimaan valitsemallesi tunnille kertamaksulla tai 10-kerran kortilla koska haluat.

MUKAAN KERTAMAKSULLA
Jos et halua varata paikkaasi tietyltä kurssilta tai et halua sitoutua koko kaudeksi kurssille, tule mukaan kertamaksulla. Lähes kaikilla tunneilla voi käydä kertamaksulla. Ne tunnit, jotka ovat täynnä tai joihin on erikseen merkitty rajoituksia (kuten mm breikkileikkikoulu) löytyvät verkkokaupassa kurssikohtaisesti kurssin lisätiedoista. Muutoin, mikäli tunnilla on tilaa eikä rajoituksia ole, voit käydä niissä kertamaksulla.

Kalenterissa merkityt drop-in tunnit ovat erityisen helppo tapa päästä nauttimaan tanssista ja vaikka kokeilla eri lajien tunteja, sillä jokainen tunti on oma kokonaisuutensa, eikä jatka siitä, mihin edellisellä kerralla jäätiin, kuten normaalit viikkotunnit tekevät. Myös paritanssitunneilla voi käydä kätevästi kertamaksulla!
Toki viikkokursseillakin voi käydä tanssimassa kertamaksulla, mutta tunnilla jatketaan aina siitä, mihin edellisellä jäätiin.

Kertamaksulla mukaan pääsee ilmoittautumalla ja maksamalla vastaanottoomme! Muistathan säilyttää maksukuitin, mikäli aiot ilmoittautua kertamaksujen jälkeen koko kurssille - kuittia vastaan hyvitämme kertamaksun kurssikauden maksusta!

LUETHAN TANSSIKOULUN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT HUOLELLA!

ASIAKKUUS

Tanssikeskus Citydancen asiakasjäseniä ovat kausittain kaikki kausimaksun tai sarjakortin maksaneet ja voimassa olevan jäsenkortin lunastaneet oppilaat. Kaikki kausioppilaat saavat oman jäsenkortin rekisteröitymisen ja kurssille ilmoittautumisen jälkeen noutamalla sen vastaanotosta ennen kurssikauden alkua.
Alle 18-vuotiaan huoltajan tulee luovuttaa henkilötiedot Tanssikeskus Citydancelle laskutusta varten.
Oppilaan, joka ilmoittautuu Tanssikeskus Citydancen tanssikursseille, -tunneille, tiiviskursseille ja tapahtumiin, tulee hyväksyä varaus- ja peruutusehdot verkkokaupassa.

Mikäli asiakas täyttää 18-vuotta ja yhteystiedot muuttuvat, tulee asiakkaan pitää huoli tietojen päivittämisestä tanssikoululle.
Asiakkuuden voi mitätöidä koska tahansa tilapäisesti tai lopullisesti olemalla yhteydessä asiakaspalveluun!

Tanssikoulu ei vastaa puutteellisista tai päivittämättömistä tiedoista, mikäli asiakas on laiminlyönyt tiedotuksen tanssikoululle!

JÄSENKORTTI

Kausioppilaat ja sarjakortin ostaneet
Kaikille kausioppilaille ja sarjakortin ostaneille luovutetaan käyttöön henkilökohtainen jäsenkortti, jolla todennetaan jäsenyys Tanssikeskus Citydancessa. Jäsenkortti toimii jokaiselle tunnille rekisteröitymisessä sekä pukukaapin avaimena, mikäli oppilaalla on aktiivisia kurssi-ilmoittautumisia.
Jäsenkortti toimii myös jäsenyyden todentamisessa Tanssikeskus Citydancen yhteistyökumppaneille.
Jäsenkortti lunastetaan Tanssikeskus Citydancen asiakaspalvelusta ennen kurssikauden alkua tai sarjakortin oston yhteydessä. Alle 18-vuotiaan oppilaan huoltajan on oltava paikalla ensimmäisellä kerralla Citydancessa jäsenkortin hakuvaiheessa. Jäsenkortista peritään 10 euron pantti, jonka asiakas saa takaisin kortin palauttaessaan ehjänä, ilman merkintöjä ja vioittumattomana.
Jäsenkortilla on kirjauduttava sisään jokaiselle tunnille asiakaskoneella. 
Jäsenkortin katoamisesta on viipymättä ilmoitettava Tanssikeskus Citydancen asiakaspalveluun. Jäsenkortin kadotessa tai sen rikkoutuessa tulee oppilaan lunastaa uusi kortti kadonneen tilalle. Kadotetun tai rikkoontuneen kortin uusiminen maksaa 20 euroa. Normaalissa käytössä vioittuneet kortit vaihdetaan veloituksetta.
Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Jäsenkortin asiattomasta käytöstä tai sen luovuttamisesta ulkopuoliselle seuraa 100 euron rangaistus.

Kertakäyntitunnin, tiiviskurssin ja leirien ostaneet
Kertakäyntitunnille, tiiviskurssille tai leirille ilmoittautuneet tulevat vastaanottoon ennen tunnin alkua ja lunastavat vierailijakortin pukukaappeja varten. Valmistaudu jättämään pantti toimistoon (esim. ajokortti, avaimet, 10 euron seteli).

PERUUTUSEHDOT

Peruutuksen voi tehdä itse verkkokaupassa maksuttomaan peruutusoikeuteen saakka (48h ennen kurssin alkua). Tämän jälkeen peruutukset voi tehdä ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen citydance(at)citydance.fi otsikolla ”Peruutus”. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä ja vahvistetaan peruutus käsitellyksi. Vain tällöin peruutus astuu voimaan. Kurssia ei voi perua suullisesti opettajalle.

Syys- ja kevätkauden kurssien peruutusoikeus
Peruutukset, jotka tehdään:
- vähintään 48 tuntia ennen kurssin alkua, perutaan veloituksetta. Voit tehdä peruutuksen itse verkkokaupassa, jos et ole maksanut kurssia. Mikäli kurssi on maksettu, ole yhteydessä asiakaspalveluun
- alle 48 tuntia ennen kurssin alkua, veloitetaan 15 euroa / kurssi. Peruutus ainoastaan sähköpostitse
- 14 vuorokauden sisällä kurssin alkamisesta tai jälki-ilmoittautumisesta, veloitetaan 30 euroa / kurssi (20 euroa / lyhytkurssit). Peruutus ainoastaan sähköpostitse
- yli 14 vuorokauden jälkeen kurssin alkamisesta, veloitetaan koko kauden kurssimaksu
- anytime (yli 5 kurssia / vko) oppilaiden peruutusmaksu on 10 euroa / kurssi. Kurssit, joille oppilas ei aio osallistua, tulee perua. Mikäli peruutus tapahtuu Citydancen toimiston toimesta, peritään peruutuksesta 15 euroa (mikäli oppilas ei ole itse ilmoittanut kurssia, johon ei osallistu, perutuksi).

Kesän kurssien, tapahtumien ja tiiviskurssien yms. peruutusoikeus
Peruutukset, jotka tehdään:
- vähintään 48 tuntia ennen kurssin alkua, perutaan veloituksetta. Voit tehdä peruutuksen itse verkkokaupassa, jos et ole maksanut kurssia. Mikäli kurssi on maksettu, ole yhteydessä asiakaspalveluun
- alle 48 tuntia ennen kurssin alkua ja kurssien jo alettua, veloitetaan koko kurssi/kertamaksu. Peruutus ainoastaan sähköpostitse

Leirien peruutusoikeus
Peruutukset, jotka tehdään:
- vähintään 14 vuorokautta ennen leirin alkua, perutaan veloituksetta. Voit tehdä peruutuksen itse verkkokaupassa, jos et ole maksanut kurssia. Mikäli kurssi on maksettu, ole yhteydessä asiakaspalveluun
- 8-14 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan 30 % leirimaksusta. Peruutus ainoastaan sähköpostitse
- alle 7 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan koko leirimaksu. Peruutus ainoastaan sähköpostitse

Peruutukset Tanssikoulun päätöksestä
Tanssikoululla on oikeus peruuttaa kurssi/tapahtuma, mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty. Mikäli kurssi/tapahtuma näillä perustein perutaan, hyvitetään asiakkaalle peruutuksesta eteenpäin olevat maksut täysimääräisinä. Mikäli oppilas ei ole käynyt tunneilla ennen peruutusta eikä itse perunut tunteja, veloitetaan häneltä normaali kurssimaksu peruutukseen saakka ja nämä tunnit jäävät asiakkaan kortille korvauskerroiksi.

TANSSIKURSSIEN MAKSUT

Syksy- ja kevätkurssit
Kurssimaksun voi maksaa seuraavasti:
- verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Huomio alennukset kohdassa alennukset
- laskulla 14-vuorokauden maksuajalla. Lasku lähetetään kurssikauden alettua. laskuun lisätään 5 euron laskutuslisä. Valitsemalla laskun voit maksaa sen myös alla ilmoitetuilla maksutavoilla vastaanottoon.
- 3:ssa osamaksuerässä. Osamaksulaskut lähetetään paperisina kurssikauden alettua. Laskuun lisätään 5 euron laskutuslisä. HUOM! Kaikki 3 osamaksuerää ovat samalla laskulla – osamaksueristä ei lähetetä erillisiä laskuja
- käteisellä, PK/LK-kortilla tai liikuntaseteleillä vastaanottoon ennen kauden alkua tai viimeistään laskun eräpäivään mennessä (valitse tällöin verkkokaupassa maksutavaksi lasku tai osamaksu)
Huomaathan, että liikuntasetelit ovat aina henkilökohtaisia työnantajan työntekijälle myöntämiä etuuksia!

VOIT AINA HALUTESSASI MYÖS PYYTÄÄ VASTAANOTTOA TULOSTAMAAN LASKUSI MUKAAN TAI SÄHKÖPOSTIIN! Kun teet tämän heti alkukaudesta kahden ensimmäisen viikon aikana, ei sinulle lähetetä laskua postitse etkä saa 5 euron laskutuslisää.

Kesän kurssit, kertakäynnit, leirit, tiiviskurssit
Kurssimaksun voi maksaa:
- verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna
- käteisellä tai PK/LK-kortilla vastaanottoon
- mikäli maksua ei ole suoritettu verkkokaupassa tai paikan päällä, lähetetään maksusta lasku, johon lisätään 5 euron laskutuslisä. Laskut lähetetään aina s-postitse!

Mikäli asiakkaan alkuperäiseen laskuun tulee muutoksia, lähetetään lasku asiakkaalle aina sähköpostitse. Laskumuutoksista perimme 10 euron käsittely- ja toimistokulut!

Käytämme huomautuslaskuissa ja perinnässä Cash In Consulting Oy:tä
- eräpäivän jälkeen avoinna olevat kurssimaksut siirtyvät Cash In:lle hoidettavaksi, eikä Citydancen vastaa enää laskuista
- kaikista laskuista lähetetään 1. huomautuslasku
- mikäli huomautuslaskua ei makseta, siirtyy avoin huomautettava suoraan perittäviksi
- kaikkiin huomautus- ja perintälaskuihin lisätään laskutuslisät ja korko, joka tulee asiakkaalle maksettavaksi
- mikäli asiakkaan lasku siirtyy perintään, ei oppilaalla ole oikeutta tanssia Citydancessa
- muistathan, että aina voit sopia eräpäivän muutoksesta vastaanottomme kanssa, jolloin maksut hoituvat kätevästi ilman huomautuksia.

Alennukset
Kaikki alennukset löydät nettisivuilta!

OPPILAAN POISSAOLOT

Tilapäiset poissaolot
Syksyn ja kevään täysipitkillä (15/16 vkoa) kursseilla tilapäiset poissaolot voi käydä korvaamassa samanpituisella ja omalle ikäryhmälle ja tasolle sopivalla tunnilla. Poissaolot tulee korvata kuluvan kauden aikana. Poissaoloja voi korvata heti kauden alusta alkaen, sillä oppilaan kortille on ladattu kulloisenkin kauden kerrat, jotka voi käyttää itselle parhaalla mahdollisella tavalla kuluvan kauden aikana!
Korvaustunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta niihin tulee kirjautua asiakaspäätteellä. Tilapäisiä poissaoloja ei korvata rahassa. Tilapäinen poissaolo on 1-4 viikkoa.
Lyhytkurssien korvausoikeus on ao. kurssin voimassaolon aikana!
HUOM! Tiivis- ja lyhytkursseilla ei voi käydä korvaamassa normiviikkotuntien poissaoloja.

Pitkäaikaset poissaolot
Pitkäaikaisissa äkillisissä sairaustapauksissa tai loukkaantumisissa tanssikoulu hyvittää jo maksetut tanssitunnit siitä päivästä eteenpäin, kun oppilaan sairausloma on alkanut ja se on todettu lääkärintodistuksella ja siitä on välittömästi sairausloman alkaessa oltu yhteydessä vastaanottoomme. Pitkäaikainen poissaolo on yli 4 viikkoa.
Hyvitystä on haettava välittömästi sairausloman/liikuntakiellon alettua. Hyvitystä haettaessa sairauslomasta/liikuntakiellosta on AINA toimitettava hoitajan- tai lääkärintodistus. Hyvityksiä ei myönnetä takautuvasti! Väärinkäytöksissä peruutusta edeltävät käydyt kerrat muutetaan kertamaksun hintaisiksi.

TIEDOTUS JA YHTEYSTIETOJEN MUUTOKSET

Tanssikeskus Citydancen tiedotus tapahtuu sähköisesti. Kiireelliset tiedotteet lähetetään tekstiviestillä. Kauden päätöstiedotteet annetaan paperisina tiedotteina oppilaille. Asiakkaan on huolehdittava, että asiakastiedot ovat ajan tasalla. Mikäli annetut osoite- tai puhelin numerotiedot ovat väärät, tanssikoulu ei vastaa puutteellisesta tiedottamisesta. Tanssikoulu ei myöskään vastaa vastaanottajan päässä olevista sähköisistä rajoituksista, josta syystä tiedotteet eivät saavu perille.
Asiakkaan on välittömästi tiedotettava yhteystietojensa muutoksesta Citydanceen. Citydance tallentaa jäsenien tiedot omiin tietojärjestelmiinsä ja käsittelee tietoja henkilötietolain mukaisesti.

TUNTIPERUUTUKSET JA SIJAISUUDET

Peruutuksista ilmoitamme sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli opettaja on pidempään poissa, tanssikoululla on oikeus vaihtaa opettajaa/sijaista kesken kauden. Kurssimaksua ei palauteta vaikka opettaja vaihtuu kauden aikana lukujärjestyksen mukaisesta kauden alussa ilmoitetusta opettajasta.

VAKUUTUS

Oppilaita ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta. Tanssikoululla on vastuuvakuutus. Opettajan vastuu oppilaasta kattaa ainoastaan tanssitunnin.

TANSSIKESKUS CITYDANCEN SÄÄNNÖT

1. Kirjaudu aina asiakaskoneella tanssitunnille. Asiakkuus on todistettava jäsenkortilla pyydettäessä.
2. Kaikilta oppilailta odotetaan siisteyttä ja hyviä tapoja.
3. Tupakointi, omien alkoholituotteiden, huumeiden tai muiden päihdeaineiden käyttö ei ole sallittua Citydancen tiloissa eikä ulko-ovien välittömässä läheisyydessä.
4. Jos asiakas tahallisesti vaurioittaa Citydancen kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti.
5. Palauta käyttämäsi välineet ja irtaimisto alkuperäisille paikoilleen.
6. Käytä aina juomapulloa, jossa on korkki.
7. Matkapuhelimen käyttö Citydancen tanssisaleissa on kielletty. Toivomme että sammutat tai laitat puhelimesi äänettömälle saapuessasi Citydanceen. Anna itsellesi ja muille mahdollisuus häiriöttömään tanssimiseen.
8. Uimavaatteita tms. ei tule käyttää sauna- ja pesutiloissa. Pyyhkeen käyttö intimiteettisyistä on sallittua.
9. Pukuhuoneen kaapit on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Tavaroiden ja vaatteiden jättäminen niihin yön yli ei ole sallittua.
10. Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Noudata ohjeita. Citydance ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta Citydancen tiloissa tai yleisillä alueella.
11. Mikäli asiakas ei noudata sääntöjä ja ohjeita, tai muutoin käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti toisia asiakkaitamme tai henkilökuntaamme kohtaan, voidaan jäsenyys jäädyttää määräajaksi tai perua kokonaan. Citydance ei tässä tapauksessa palauta ennakkoon maksettuja maksuja.
12. Tanssikeskus Citydancellä on oikeus käyttää näytöksissä, esityksissä ja kuvauksissa oppilaista otettuja valokuvia tanssikoulun internet-sivuilla ja markkinoinnissa.
13. Tanssikeskus Citydance ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista.