Opettajat

Merja Satulehto on pitkän linjan tanssinammattilainen; tanssija, tanssinopettaja, koreografi ja tanssituomari, jolta sujuu sanavalmiisti myös erilaiset juontotehtävät. Merjalla on takanaan laaja-alainen tanssitausta alkaen valiovoimistelusta jazz- ja showtanssiin. Varsinaisen kilpauransa hän on tehnyt tanssiurheilun parissa. Merja on edustanut Suomea kansainvälisissä arvokisoissa amatööri- ja ammattilaistanssijana niin vakio- kuin latinalaisamerikkalaisissa tansseissa.Hänellä on mm. Suomen mestaruudet latinalais-tansseissa ja 10-tanssissa Markku Luttisen kanssa ja ammattilaisten vakiotansseissa Harri Antikaisen kanssa. Kansainvälissä arvokilpailuissa hän on sijoittunutmm. ammattilaisten latinalaistanssien EM-kilpailuissa sijalle 7. ja MM-kilpailuissa sijalle 9 Jarmo Nuutisen kanssa sekä ammattilaisten vakiotanssien EM-kilpailuissa sijalle 8 Harri Antikaisen kanssa.

Kilpauransa päätettyään Merja on toiminut tanssituomarina kansallisissa ja kansainvälisissä arvokilpailuissa niin kilpatanssissa kuin performing arts –lajeissa (showtanssi, jazz- ja nykytanssi, latino show ja disco dance) sekä ollut mukana useiden eri tanssitapahtumien raadeissa kuten Arktiset Askeleet ja Nuori Kulttuuri Moves. Kokemusta päätoimisena tanssinopettajana ja tuomarina on jo lähes kolmekymmeneltä vuodelta.

Merja esiintyy myös edelleen aktiivisesti. Viime vuosien mieluisia projekteja ovat olleet Oulun tanssin keskus Jojon ohjelmistossa olleet Starlite ja So in love-tanssiteatteriesitykset vuosina 2005-2008, joissa Merja oli mukana sekä tanssijana että koreografina. Uusin aluevaltaus on pikkujoulukausilla vuosina 2010-2012 esitetty Tiernashow, missä Merja valloitti Kuningatar Herodeksena.

Citydancen toimitusjohtajana Merja on toiminut jo vuodesta 1991. Suuri yleisö muistaa hänet tv:n tanssiohjelmista! Hän oli Tanssii Tähtien kanssa-ohjelman päätuomarina kahdella ensimmäisellä tuotantokaudella v. 2006-2007 sekä’ "So You think you can dance" formaatin suomalaisversion Dancen tuomarina v. 2010 ja v. 2012.

Jenni on valmistunut Oulun seudun ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi ja tanssinopettajaksi. Hän on opettanut Citydancessa vuodesta 2002 lähtien lajeinaan showtanssi, discodance ja showjazz sekä disco- ja CityKids -kilparyhmät. Jenni opettaa myös OAMK:n tanssinopettajaopiskelijoita.

8-vuotiaana kilpatanssin aloittanut Jenni vaihtoi show- ja streetlajeihin 16-vuotiaana. Vuosien aikana on kertynyt runsaasti kilpailukokemusta ja SM- sekä MM-mitaleja disco-, street- ja showlajeissa. Jenni on treenannut kotimaan lisäksi mm. Lontoossa ja New Yorkissa tavoitteenaan kehittää omaa osaamista ja näkemystä tanssista.

Opettajana Jenni on positiivinen ja määrätietoinen. Tunneilla vahvistetaan kehoa ja tanssitekniikkaa sekä tanssitaan koreografioita. Opetuksen lomassa tutustutaan myös tanssijan anatomiaan ja fysiologiaan. Jenni on kiinnostunut oppilaistaan ja viihtyy työssään. Oppilaiden kannustaminen, onnistumisen kokemukset ja ryhmässä toimiminen ovat läsnä jokaisella tunnilla. Suuri yleisö tutustui Jenniin syksyllä 2010 ensimmäisessä Suomen Dance-ohjelmassa, jossa Jenni selviytyi hienosti finaaleihin asti.

Kun Julian esiintyi Dr. Albanin kanssa 90-luvulla synnyinkaupungissaan Tukholmassa, hän ei osannut edes kuvitella, että 20 vuotta myöhemmin hän tanssisi ammattilaisena. Ghanassa teinivuosiaan viettäneenä, musiikki oli osa arkea. Kadunkulmalla, kirkossa tai näyttämöllä, tanssi on ollut aina läsnä.

Julian aloitti opetustyöt Kokkolassa vuonna 2003 tyhjiön pakottamana. Vuonna 2006 hän muutti Ouluun, jossa tanssi palasi jälleen merkittäväksi osaksi arkea. Natural Hype -ryhmän riveissä Julian voitti ensimmäisen suomenmestaruutensa vuonna 2007 aloittaen vuosien mitaliputkensa.

Julian on valmistunut OAMK:n Fysioterapiakoulutuksesta ja mm. toimii Pohjois-Suomen Katutanssi ry:n puheenjohtajana. Opettajana Julianin päämäärä on jakaa tanssi keinona päästä lähemmäksi itseä ja lähemmäksi ympäristöä. Kyllä, tekniikkaan ja historiaan perehdytään perusteellisesti Julianin tunneilla mutta lopullinen tavoite on se, että lähdetään tunneilta hymy suunpielessä.

Lue Julianin CV täältä.

Tanssinopettaja OAMK Tiina Kilposen tanssijan ja tanssinopettajan ura lähti käyntiin Citydancellä. 1995 discotanssitunnit harrastuksena ja myöhemmin 2003 opettajana. Lajipohjaa ja kokemusta on kertynyt vuosien saatossa laajasti mm. jazz, baletti, nykäri, hiohop, disco ja latinalaistanssit. Tiina on opettanut pääasiassa disco- ja showtanssia sekä myöhemmin lattareita, intohimona kuubalaiset tanssit.
Tiinalla on paljon kilpailukokemusta kilpailjana ja koreografina, mestaruuksia ja muita mitalisijoja on useita. Tiina on myös koreografioinut paljon näytöksiä ja tehnyt töitä Antti Tuiskulle sekä tuomaroinut fdo kilpailuja.

Tiina on opettajana räväkkä luonnonlapsi ja tunneilla riittää energiaa, naurua ja rentoa menoa.Tunneilla pureudutaan tanssitekniikkaan sisuskaluja myöten, mutta muistetaan myös heittäytyä fiiliksen vietäväksi. Tiina hakee tanssijoissa perusteiden lisäksi tanssin ilon, nautinnon ja heittäytymisen näkymistä liikkeessä.

Riina on tanssinut jo lapsesta saakka ja kerinnyt kokeilemaan eri lajeja baletista hip-hoppiin. Tällä hetkellä hän keskittyy pääasiassa katutanssilajeihin. Erityisesti hip-hoppia hän on treenannut aktiivisemmin jo useamman vuoden. Muutama vuosi sitten Riina kokeili Voguingia, jonka jälkeen laji alkoi kiehtoa ja hän alkoi keskittyä enemmän myös siihen. Citydancella Riina on opettanut kolme vuotta ja siinä sivussa hän on pitänyt tunteja myös mm. Oulunsalon taidekoululla sekä Limingan 4h kerholla. Lisäksi hän on myös pitänyt muilla paikkakunnilla workshoppeja.

Riina on osallistunut useisiin kilpailuihin niin katutanssilajeissa kuin showtanssissakin menestyksekkäästi. Hänellä on muutama SM- kultamitalitakin pienryhmä/muodostelma- sarjoista. Riina on ollut mukana myös erilaisissa projekteissa, viimeisimpänä Oulun Kaupunginteatterissa esitetyssä tanssiteos Ruutanassa. Lisäksi hän esiintyy aktiivisesti erilaisissa muotinäytöksissä ja keikoilla. Hän treenaa edelleen opettamisen ohella ja on käynyt paljon workshopeilla, sekä ulkomailla tanssimassa (New York, Lontoo).

Riina on opettajana kannustava, mutta myös vaativa. Hänelle on tärkeää, että oppilaat löytävät oman tyylinsä tanssia. Ja tietysti se että tunneilla on kivaa!

Tällä hetkellä Riina opiskelee Varhaiskasvatusta Oulun Yliopistossa.

Teemu Tuohimaa on yksi Citydancen pitkäaikaisimmista opettajista. Aloitettuaan tanssin kymmenvuotiaana, on hän siitä asti ollut kiinni tanssin maailmassa monilla tavoilla. Silti hän tunnustautuu edelleen olevansa ensisijaisesti klubitanssija. Hänelle tanssi on ennenkaikkea tapa rentoutua ja pitää hauskaa.

Vaikka Teemu on saavuttanut eniten menestystä locking- ja breakdance- tyyleissä, on hän ohessa ehtinyt kehittyä myös muissa katutanssityyleissä. Näistä eritoten old skool hiphop on hänen mieleensä. Eri tyylien ymmärtäminen ja osaaminen ilmenevätkin parhaiten hänen Street Styles- tunneillaan, joilla usein sekoitellaan tyylejä, ja luodaan monipuolisia variaatioita.

Teemu on Suomen vanhimman katutanssiryhmän, oululaisen Sonic Skool-ryhmän perustajajäsen. Hän on myös ollut perustamassa Pohjois-Suomen Katutanssiyhdistystä ja näin tuonut oman vahvan panoksen pohjoissuomalaisen katutanssikentän kehittymiseen.

Tunneillaan hän pyrkii välittämään oman innostuksensa tanssiin, vaikkakaan aina ei vältytä edes huonolta huumorilta.

Outi on rautainen showtanssin ammattilainen ja toimii niin tanssijana, koreografina kuin opettajana. Hän on voittanut kuusi showtanssin Suomen mestaruutta ja on kaksinkertainen MM-hopeamitalisti showtanssi duoissa parinaan Heikki Harinen. Lisäksi Outin koreografiat sooloissa, duoissa, pienryhmissä ja muodostelmissa ovat menestyneet upeasti niin kansallisissa kuin kansainvälisissä kilpailuissa. Hänet palkittiin ansioistaan showtanssin vahvana suomalaisena kehittäjänä vuuonna 2013 FDO:n (Finnish Dance Organization) Dance Award palkinnolla.

Citydancessä Outi on opettanut vuodesta 1998 monipuolisesti eri show- ja jazztanssilajeja ja on ammattitanssiryhmä Starlite DC:n pääkoreografi. Hän on Citydancen kantavia voimia taitavana pedagogina sekä innostavana opettajana, kilparyhmien vetäjänä ja visualistina.

Nykyisin päätyöltään Outi on Oulun seudun ammattikorkeakoulun kulttuurinalan yksikön showtanssiopettajakoulutuksen suuntaumisvaihtoehtovastaava. Itse hän on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun Konservatoriosta.

Tanssijana ja koreografina Outi nähdään usein myös Oulun Tanssin Keskus Jojon produktioissa. Erikoisosamisalueena Outilla on taitoluistelu, jonka parissa hän työskentelee aktiivisesti sekä koreografina että tanssinopettajana.

Rovaniemeltä kotoisin oleva Heikki muutti Ouluun opintojen perässä. Hän valmistui tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Opetuskokemusta hänellä on vuodesta 2004 lähtien. Heikki on yksi Natural Hypen jäsenistä ja hän opettaa Citydancessa eri-ikäisten hiphop- ryhmiä.

Maikki tanssi lapsuus- ja nuoruusvuotensa vakioita ja lattareita ja kuului usean vuoden ajan juniorien, nuorten ja aikuisten maajoukkueeseen. Tanssinopettajan työ vei mennessään kuitenkin jo 17-vuotiaana ja Maikki onkin tiettävästi Suomen nuorin diplomitanssin opettaja, jolla on taskussaan jo useampi IDTA:n tutkinto.

Maikki on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta, jossa hän on opiskellut päälajinaan showtanssi. Maikki opettaa tanssia kaikenikäisille aina pienistä taaperoista senioritanssijoihin ja harrastajista kilpailijoihin. Opettamisen ja koreografioimisen lisäksi Maikki kilpailee itse vielä aktiivisesti showtanssi- ja latino show -kilpailuissa. Viimeisimpiä meriittejä ovat Latino Show 2013 pienryhmien ja duojen kultamitalit sekä PA-kisojen duo-sarjan 5. sija ja muodostelman 3. sija.

Jonna Suokas on valmistunut OAMK:sta Showtanssiopettajaksi. Citydancessa hän on työskennellyt tanssinopettajana vuodesta 1998 lähtien. Jonna on pääosin Citydancen kasvatti, mutta on kartuttanut taitojaan myös ulkomailla. Jonna on voittanut useita arvokisamitaleja ja hän on tehnyt paljon menestyneitä kilpailukoreografioita kaiken ikäisille.

Viime aikoina Jonna on kartuttanut pedagogista tietämystään lastentanssista ja keskittynyt täysipainoisesti opettamiseen. Jonnan tunneilla viihtyvät kaikki lapsista aikuisiin. Opettajana Jonna on iloinen ja kannustava ja hän pitää huolen että jokainen oppilas tulee tunneilla huomioiduksi. Turvallisessa ja mukavassa oppimisympäristössä kaikki saavat kokemuksia tanssin ja itseilmaisun ilosta. Tanssin pitää olla hauskaa, mutta myös haastavaa, joten Jonna pohjaa opetuksensa myös määrätietoisesti etenevälle tanssitekniikan oppimiselle.

Jonna toimii aktiivisesti Show- ja Streettanssien kattojärjestö FDO:ssa. Hän on tuomaroinut Performing Arts ja Discodancen SM-kilpailuissa.

Lotta Kyllönen-Jämsä aloitti tanssimisen vuonna 2000 show- ja discotanssilla Citydancella ja on pysynyt talossa siitä asti. Lotalla on show- ja discotanssin lisäksi tanssikokemusta myös streettanssista. Kilpailukokemusta hänelle on karttunut jo kymmenen vuoden ajan disco-, show- ja streettansseista ja menestystä on tullut kyseisissä lajeissa. Lotta on toiminut myös vuodesta 2011 Antti Tuiskun taustatanssijana kiertueilla, keikoilla ja tv-esiintymisissä.

Opettajana Lotta on räväkkä, kannustava, innostava mutta silti vaativa. Oppilailtaan hän haluaa yrittämistä kerta toisensa jälkeen ja hän kannustaa rikkomaan rajojaan sekä olemaan avoin tanssin suhteen. Lotta pitää tärkeänä kuitenkin sitä, että tunneilla on hauskaa ja kaikki pystyvät olemaan sitä mitä ovat katsomatta ikään tai taitotasoon.

Lotan tunneilla vahvistetaan lihaskuntoa, kehitetään tanssitekniikkaa ja tanssitaan tanssisarjoja. Hänen tunneilta ei hikeä ja puuskutusta puutu.

Paula Puumalainen on opettanut Citydancessa vuodesta 1998 lähtien. Hänen pääasiallinen lajinsa on breakdance ja muut katutanssilajit, joista hän on hakenut oppia mm. New Yorkista.

Paula on kouluttautunut taide- ja taitoainepainotteiseksi luokanopettajaksi syventyen erityisesti tanssikasvatukseen sekä liikuntaan ja terveystietoon. Lisäksi hänellä on mediatuottajan koulutus. Tanssin opettamisen lisäksi Paula työskentelee opettajana, esiintyy erilaisissa tanssi- ja teatteriproduktioissa sekä tekee tuottajan töitä lastenkulttuurin parissa.

Paula on Suomen vanhimman streetdance-ryhmä Sonic Skoolin jäsen sekä ollut perustamassa Pohjois-Suomen katutanssiyhdistystä, joka järjestää mm. vuosittaista Oulun katutanssit-tapahtumaa.

Tanssinopettaja OAMK Asta Hartikainen on opettanut vuodesta 2006 lähtien. Astan lajeja ovat show- ja jazztanssi eri muodoissaan sekä baletti oheislajina showtanssijoille. Asta toimii myös tanssija-koreografina ja suuntaa vuosittain ulkomaille kehittämään omaa tanssijuuttaan. Ennen ammattiopintoja Asta suoritti taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän päättötöineen.

Astalla on paljon kokemusta erilaisista kilpailuista. Saavutuksina mm. SM-pronssi showsoolossa, SM-kulta pienryhmissä, sekä jazz- ja modernintanssin MM-hopeaa muodostelmissa. Asta on koreografioinut lukuisia sooloja, duoja, pienryhmiä ja muodostelmia. Syksyllä 2013 sai ensi-iltansa Astan ensimmäinen kokoillan showtanssiteos Pinnan alla.

Astan tunneilla edetään kehoa vahvistavien ja venyttävien alkulämmittelyiden jälkeen tanssitekniikan hiomiseen yhdistellen jazzin ja baletin tekniikkaa. Lisäksi tehdään liikkuvia salinpoikkisarjoja ja tanssitaan koreografiaa, joka vaihtelee tunnin teeman mukaan lyyrisemmästä show- ja musikaalitanssiin.

Opetustyön ohella Asta valmentaa CityTeens-kilparyhmää ja toimii FDO:n Performing Arts jaostossa.

Joel opiskelee tällä hetkellä Oulun ammattikorkeakoulussa showtanssinopettajaksi. Ensitanssiaskeleensa hän otti kahdeksan vuotta sitten Etelä-Pohjanmaan opiston Tanssi -ja teatterilinjalla ja valmistui Tampereen Konservatoriosta ammattitanssijaksi 2012.

Hän on tehnyt töitä tanssin kentällä tanssijana niin teattereissa kuin laivalla, ja vaikuttanut Tampereella erityisesti edistyneiden opiskelijoiden opettajana sekä koreografina. Eniten kokemusta häneltä löytyy jazz- ja nykytanssista, musikaalista sekä showtanssista. Erilaisten projektien myötä Joelille on tullut tutuksi myös useat muut tanssilajit. Olet saattanut nähdä hänet myös Nelosen Dance tv-ohjelmassa!

Opettajana Joel on kannustava, mutta vaativa. Tekniikka on tanssijalle erittäin tärkeää unohtamatta hyvää fiilistä! Parasta on, kun tunnilla oppilas ylittää itsensä, sekä kokee onnistumisen tunteen.

Nelli Salmela opiskelee Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajan tutkintoa showtanssilinjalla. Hän aloitti oman tanssiharrastuksensa rovaniemeläisessä tanssikoulu Hot Cakesissa street- ja discotanssin parissa 6-vuotiaana, eli vuonna 2001. Nelli kilpaili ensimmäisen kerran vuonna 2006 lajinaan hip-hop ja on myös menestynyt siinä SM-tasolla. Kultaa on tullut junioreiden hip-hop muodostelmasta vuosina 2007-2009 sekä pienryhmällä vuonna 2009 ja hopeaa junioreiden pienryhmästä ja aikuisten muodostelmasta vuonna 2010. Lisäksi hän on saavuttanut SM-pronssia sekä aikuisten showtanssimuodostelmalla vuonna 2011, että discotanssimuodostelmalla vuonna 2012 ja osallistunut kilpailuihin erilaisilla duo- ja sooloteoksilla, sekä muodostelmilla EM- ja MM-kilpailuihin.

Myös Nellin tanssirepertuaari on laaja, sillä hän on treenannut lajeja laidasta laitaan, esimerkiksi nykytanssia, lyrical jazzia, kansantanssia sekä vuodesta 2012 alkaen myös tankotanssia. Opintojen aikana tutuiksi ovat tulleet myös paritanssit sekä baletti. Opetuskokemusta hänellä on erityisesti show- ja lastentanssista.

Nelli on sekä tanssijana, että opettajana iloinen ja energinen, ja hänen tunneillaan näkyvät nuoruuden into ja pirteys.

Elina Peltoperä on Oulunseudun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja. Tanssin harrastaminen alkoi 6-vuotiaana, minkä ohella Elina kilpaili myös joukkuevoimistelun saralla.

Elinan tanssinkirjo on laaja. Opintoihin sisältyy useita lajeja, kuten street-, jazz- , show-, nyky-, discotanssi sekä baletti. Syksyllä 2012 hän opiskeli kolme kuukautta New Yorkissa, Peridance Capezio Centerissä. Siellä päälajeina olivat nykytanssi ja baletti.

SM-tasolla Elina on kilpaillut vuodesta 2007 lähtien ja saavuttanut ryhmänsä kanssa MM-pronssia, useita SM-mitaleja sekä finaalisijoituksia. Vuonna 2013 tuliaisina Lahdesta oli SM-kulta Performing Arts-pienryhmäsarjasta. Elina toimi toisena koreografina yhdessä Outi Martikaisen kanssa.

Tanssinopettajana Elina on tsemppaava, iloinen ja kannustaa oppilaitaan kokeilemaan uusia asioita sekä rikkomaan omia rajojaan. Elina uskoo, että opettajan asenne sekä mukanaolo ovat suurimpia tekijöitä oppijan motivaatiolle ja kehitykselle. Hän painottaa oman tanssillisuuden ja persoonallisuuden löytymistä.

Mottona: ” Tanssiminen ei ole pelkästään liikkeen tekemistä, vaan matka liikkeeseen.”

Soile opiskelee Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi päälajinaan show. Jyväskylästä kotoisin oleva Soile on tanssinut lapsesta asti taukoamatta ja lajikirjo on kasvanut laajaksi. Eri tanssilajeja onkin kertynyt laidasta laitaan ja kokemusta on mm. show- ja nykytanssissa, jazzista, baletista sekä eri street lajeista. Monipuolinen tanssitausta näkyy myös Soilen tanssityylissä, jota maustaa eri lajien vaikutukset. Esiintymiskokemusta häneltä löytyy runsaasti näyttämöiltä, keikoilta, kisoista, tv:stä ja tanssiteoksista. SM-tasolla hän on tanssinut Performing Arts- ja Street-kilpailuissa useissa eri sarjoissa.

Opettajana Soile pyrkii luomaan positiivisella ja kannustavalla hengellä hyvän ilmapiirin tunneilleen jossa jokainen uskaltaa kokeilla ja ylittää itsensä. Soile haluaa innostaa oppilaita tekemään tunneilla parhaansa ja jakaa tanssista irtoavaa iloa kaikille inspiroiden oppilaitaan.

Olen Jenni Säkkinen. Opiskelen kolmatta vuottani Oulun ammattikorkeakoulussa showtanssinopettajaksi ja liikunnan alalla olen aiemmin kouluttautunut myös ryhmäliikunnanohjaajaksi. Tanssissakin monipuolinen ja kokonaisvaltainen liikkuminen musiikin mukana on lähellä sydäntäni. Hiki saa lentää ja hengästyminen ei haittaa.

Nuorena aloitetun voimistelu- ja balettitaustan jälkeen olen käynyt läpi liudan muita tanssilajeja. Tanssi on aina pitänyt minut otteessaan, sillä sen vaikutus on mennyt kehon ja lihasten läpi suoraan sydämeen. Ihminen ei ole vain yhtä asiaa, vaan monipuolinen kokonaisuus. Sitä haluaisinkin tanssissa tutkia ja auttaa löytämään; että millä tavoin keho ja mieli pääsevät tulemaan yhdeksi onnelliseksi yksiköksi. Toivon, että oppilaat löytävät tanssista keinon olla oma paras itsensä.

Pidän siitä, että nykyinen lajini showtanssi kattaa hyvin monipuolisen tanssikirjon, jossa pääsee kurkistamaan monipuolisesti tanssin maailmaan. Opetan sekä lapsia että aikuisia, ja tärkeintä minulle tanssin oppimisen lisäksi on, että meillä on hyvä olla yhdessä ja hauskaa ryhmässä. Haluan, että oppilas lähtee tunnilta uutta oppineena ja iloisena.

Hanna on Oululais-syntyinen tanssialan sekatyöläinen, joka valmistui ammattitanssijaksi Turun konservatoriosta 2006. Samana vuonna hän aloitti opettamisen Citydancella. Hän toimii tanssin kentällä tanssijana, tanssinopettajana ja koreografina. Hän on aloittanut tanssin harrastamisen aikoinaan Citydancen erikoiskoulutusryhmässä ja innostus eteni vuosien myötä ammatiksi. Hanna on työskennellyt tanssijana ja opettajana ympäri suomea ja kouluttanut itseään monipuolisesti ulkomailla (Pariisi, Lontoo, Los Angeles). Hän on myös voittanut useaan otteeseen suomenmestaruuden niin performin arts sarjoissa sekä street-tanssin puolella Natural Hypen kelkassa ja edustanut suomea MM-tasolla.

Viimeaikoina Hanna on jättänyt kilpailemisen ja siirtynyt valmennuspuolelle ja hän on myös tuomaroinut performing arts- ja street-tanssikilpailuissa.

Hanna toimii aktiivisesti nykytanssin kentällä ja on yksi ammattitanssiryhmän Koski Dance Companyn jäsenistä. Opetustyön rinnalla hän pyrkii tekemään ja kehittämään taiteellista ammattitaitoaan erilaisten produktioiden ja workshoppien muodossa.

Hanna on kiinnostunut nykytanssista, parityöskentelystä ja horton tekniikasta.

Kuopiosta lähtöisin ja Rovaniemen kautta Ouluun löytänyt Krista on aloittanut tanssiharrastuksen 10-vuotiaana nykytanssilla, jonka jälkeen hän on treenannut myös balettia, capoeiraa, jazzia, showtanssia, discoa ja erilaisia streetlajeja.

Opettajana hän pyrkii olemaan kannustava, mutta tarpeen tullen myös tiukka ja vaativa. Tunneilla pyritään voittamaan itsensä ja tuntemaan tanssi koko kehossa, luomaan tunne ja saamaan tunne. Huumorilla ja pienellä hulluudella höystettynä Krista toivoo jokaisen saavan tanssista iloa ja nautintoa!

Joonas aloitti breakdancen 2000-luvun alussa Oulun taidekoulussa ja siirtyi pian tämän jälkeen Teemu Tuohimaan oppeihin Citydancelle. Vuonna 2005 hän aloitti omatoimisen treenaamisen ja on saanut oppeja useilta breikin pioneereilta. Joonas on esiintynyt ja kilpaillut kymmenissä tapahtumissa ja kilpailuissa vuosien varrella. Hän on opiskellut vuodesta 2012 lähtien Oulun Yliopistossa taito- ja taidepainotteisessa luokanopettajakoulutuksessa.

Joonas haluaa antaa oppilaille monipuolisen valikoiman työkaluja, joiden avulla jokainen voi viedä tanssia haluamaansa suuntaan. Bboyingin historian ja perustan tunteminen on myös tärkeä osa tanssin luonteen omaksumista.

Pohjoisen pikku kylässä kasvanut Päivi Perttunen aloitti tanssiharrastuksen muutettuaan Ouluun opiskelemaan musiikinopettajaksi. Tanssiminen vei tytön täysin mukanaan ja musiikkiopinnot jäivät toiselle sijalle. Musiikinopettajan ammatin sijaan hän valmistuikin tanssinopettajaksi keväällä 2013 OAMK:sta suuntautumisvaihtoehtona seuratanssit.

Uteliaana luonteena Päivi on kokeillut tanssilajeja laidasta laitaan, mutta opintojen myötä vahvin ammattitaito kohdistuu paritansseihin. Näistä lähimpänä hänen sydäntään on kuubalainen salsa, jonka sykkeestä hän on matkustanut nauttimaan useaan kertaan lajin alkulähteille. Viime vuosina häntä on alkanut kiinnostaa entistä enemmän myös soolona ilman paria tanssiminen. Siinä häntä erityisesti viehättää naisellisen kaunis vartalonkäyttö ja itsensä fyysinen haastaminen. Keväällä 2015 Päivi oli tanssimassa ryhmässä, joka voitti Latino Show pienryhmä aikuiset -sarjan.

Päivin motivaatio tanssinopettamiseen kumpuaa halusta päästä jakamaan tanssimisen iloa muille ihmisille. Opettajana hän on pirteän energinen, ja haluaa tunneillaan tarjota oppimisen, liikunnan ilon ja itsensä fyysisen haastamisen elämyksiä.

Emilia Granholm opiskelee Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi showtanssin koulutusohjelmassa. Hänen lajikirjonsa sisältää monipuolisesti eri tanssilajeja, kuten jazzia, balettia, nyky- ja showtanssia, katutanssilajeja, kansantanssia sekä paritanssilajeja. Ouluun hän löysi tiensä vuonna 2013 ja hurahti silloin täysin dancehallin ja afrorytmien syövereihin.
Vaihto-opinnot veivät hänet kesäksi 2016 Pariisiin, jossa hän treenasi muun muassa dancehallia ja hip hoppia. Tavoitteena oli hakea inspiraatiota ja kerryttää taskuun mahdollisimman monta uutta kokemusta.

Hän vannoo uteliaisuuden nimeen, sillä uudet tanssikokemukset avartavat ja rikastuttavat näkemystä niin tanssijana kuin opettajanakin.

Emilia on opettanut kaiken ikäisiä, mutta suurin kokemus on kerrytetty lasten ja nuorten parissa. Opettajana Emilia on positiivinen, vaativa ja kannustava. Tunneilla treenataan määrätietoisesti ja pääpaino on hyvässä fiiliksessä ja oman tyylin löytämisessä!

Heidi Ranta on tanssin sekakäyttäjä, joka haluaisi tutustua kaikkiin maailman tanssilajeihin.
Tanssinpettajaksi hän valmistui 2014 ja opettaa Oulussa sekä ympäristökunnissa lapsia,
erityisryhmiä ja aikuisia.
Kantavina teemoina Heidin tunneilla ovat tanssin riemu, liikkeen ilo ja yhdessä tekemisen hauskuus.

Citydancellä Heidi opettaa CityMetka-tanssitunteja erityisryhmille.

Heidi Keinänen on Porvoosta kotoisin oleva tanssinopettaja. Ouluun hän muutti vuonna 2013, minkäs muunkaan kuin tanssin perässä. Pedagogisen koulutuksen hän on saanut Oulun ammattikorkeakoulusta, päälajinaan showtanssi. Lisäksi hän on käynyt kouluttautumassa lukuisilla eri ohjaajakursseilla ja workshopeilla.

Heidillä on pitkä ja laaja tanssitausta ja kokemusta löytyy runsaasti myös esiintymisestä ja kilpailemisesta. Tavoitteellisen harrastamisen hän on aloittanut 7-vuotiaana kilpatanssilla. Kilpatanssivuosien jälkeen lajikirjoa on kertynyt mm. lattareista showtanssiin ja hiphopista nykytanssiin. Opetuksessaan Heidi hyödyntää monipuolista taustaa maustamalla tanssia eri lajien vaikutteilla.

Tanssinopettajana Heidi on rempseän iloinen, vaativa ja kannustava. Tunneilla kuhisee tekemisen meininki ja hiki virtaa. Opettajana Heidi rohkaisee oppilaitaan uusiin haasteisiin ja muistuttaa, että kehittyminen vaatii paitsi paljon toistoa, mutta ennen kaikkea positiviisen ja avoimen asenteen.

Anssi on seura- ja kilpatanssien ammattilainen 25 vuoden opetuskokemuksella. Tällä hetkellä hän opettaa tulevia tanssinopettajia Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajan tutkinto-ohjelmassa. Anssi on tanssitaiteen maisteri, joka on valmistunut tanssinopettajaksi Teatterikorkeakoulusta, Oulun ammattikorkeakoulusta sekä Oulun konservatoriosta. Paritanssin opettaminen ja opetuksen kehittäminen ovat lähellä sydäntä ja siksi tutkintoja ja diplomeja on kertynyt matkaan myös Suomen Tanssinopettajain liitosta (STOL), International Dance Teacher Associationista (IDTA) sekä Suomen Tanssiurheiluliiton valmentajakoulutuksesta (STUL).

Anniina on tanssinut pienestä asti vakio-ja latinalaistansseja. Hän osallistui ensimmäisiin kilpailuihinsa 5-vuotiaana ja on koko kilpailu-uransa ollut tanssiurheilumaailman kotimaisten ja ulkolaisten huippuvalmentajien opissa ja kuulunut kärkeen. Marjukka-siskonsa houkuttelemana hän on lähtenyt mukaan myös latinoshow-maailmaan ja sieltä saaliiksi on tullut niin SM-kuin MM-mitaleja.

Kilpailu-uran päätyttyä Anniina toteuttaa unelmaansa tanssinopettamisesta ja opiskeekin tällä hetkellä Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajan tutkinto-ohjelmassa.

Opettajana Anniina on rauhallinen ja selkeä. Hän antaa oppilailleen sopivasti haastetta ja sitä myötä uudenlaisia onnistumisen kokemuksia. Tällä hetkellä Anniina opettaa pääasiallisesti nuoria ja aikuisia, mutta toivoo kokemuksen karttuessa pääsevänsä työskentelemään enemmän myös lasten kanssa.

Venla opiskelee Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi päälajinaan showtanssi. Paljasjalakanen oululainen aloitti polkunsa tanssin parissa 4-vuotiaana Citydancella ja siitä lähtien tytön menojalkaa ei ole voinut pysäyttää. Vuosien varrella kiinnostus eri lajeja kohtaan kasvoi ja Venla onkin treenannut monipuolisesti kaikkea showtanssista discoon, streetlajeihin ja nykytanssiin.

Kilpailukokemusta on kertynyt vuodesta 2006 lähtien discosta, streetlajien puolelta sekä Performing Arts- lajeista. Vuosien aikana on saavutettu useita finaalisijoituksia sekä SM-mitaleita mm. hopeaa Performing Arts- junioripienryhmässä, pronssia Performing Arts – muodostelmassa Cityshowdancereiden kanssa sekä pronssia aikuisten discopienryhmässä ja kultaa discomuodostelmassa. Kilpailukokemusta löytyy myös ulkomailta MM- kisoista. Kilpailukokemuksen lisäksi esiintymiskokemusta löytyy useista erilaisista teoksista, näytöksistä ja tapahtumista.

Opettajana Venla haluaa luoda tunneilleen hyväksyvän, avoimen ja reippaan tekemisen meiningin. Venla haluaa rohkaista oppilaitaan kokeilemaan ja ilmaisemaan itseään tanssin kautta, siitä saatavaa iloa ja energiaa unohtamatta. Yhdessä eteenpäin!