TIIVISKURSSIT

Citydancen tiiviskurseilla pääset tanssimaan, syventämään lajitaitojasi, kokeilemaan uutta ja nauttimaan tanssista. 

Järjestämmekin kaiken ikäisille tasaisin väliajoin teemallisia tiivareita, jotka on kohdistettu aina eri kohderyhmille.

Tiiviskursseilla ei voi käydä korvaamassa normaaleja viikkokurssien poissaoloja!

FEEL THE BEAT - DANCE!

Aikuisten TanssiMaratonit

Kerran kuussa järjestettävässä TanssiMaraton-päivässä on helppo tutustua eri tanssilajeihin edullisella kertamaksulla. Tarjolla on aina kolme erilaista tanssituntia ja päivän päättää joka kerta Sweat & Stretch – tehotreeni koko keholle. Päivästä voi valita mieleisensä paketin – innokkaimmat tanssijat ottavat koko paketin!

Tunnin kesto on 50 min. TanssiMaraton -tunnit sopivat niin aloittelijoille kuin jo tanssi aikaisemmin harrastaneille. Tunnit on ensisijaisesti kohdistettu aikuisharrastajille ( 15+ ).

Ohjelma 17.3.
11.00 Bachata Ladies Style / Päivi
12.00 Salsa Reggaeton / Päivi
13.00 Jive Fever / Anniina K.
14.00 Sweat & Stretch / Anniina K.

Ilmoittautuminen on auki verkkokaupassa!

Maratonpäivän hinnat:
1 tunti / 9,-
2 tuntia / 17,-
3 tuntia / 22,-
4 tuntia / 28,-

Vanhempi & taapero 1-3v

Tanssitunti on vanhemman ja taaperon yhteinen harrastus, joka sisältää vuorovaikutuksellisia hetkiä vanhemman ja lapsen välillä, tarjoten elämyksiä ja kokemuksia molemmille.Tanssitunti koostuu ohjatuista tanssileikeistä ja luovasta tanssista, jotka etenevät lapsen ehdoilla erilaisten mielikuvien, lorujen, musiikin ja välineiden innoittamana.
Vanhempi- taaperotanssin tavoite on lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen, perusliikuntataitojen harjoittaminen ja tanssin peruselementteihin tutustuminen. Tästä syystä olisi suotavaa, että lapsi pystyisi jo kävelemään.
Tanssitunnilla herätellään lapsen omaa kiinnostusta tanssimiseen sekä rohkaistaan lasta nauttimaan liikkumisesta samalla kun vanhemman rooli on näyttää lapselle mallia sekä olla lapselle tukena ja kannustajana, eli aikuinen on aktiivisesti mukana tunnilla.
Tunneilla harjoitellaan jo ryhmässä toimimista, mikä helpottaa siirtymistä Rytmitossujen (3-4v.) tanssitunnille, jolla tanssitaan jo ilman vanhempia.

Opettajana Soile Puumalainen.

Kurssikausi: 1. kurssi 18.1.-1.3.2018 klo 17.00-17.45
2. kurssi 15.3.-3.5. klo 17.00-17.45 (Hox! Pääsiäisenä 29.3. ei tuntia.)
Kurssimaksu: 61,- / 7 x 45min
Kertamaksu: 10,-

Tanssijan kehonhuolto tiiviskurssi

Aktiivitanssijan viikottainen kehonhuoltotunti!

Toistuva lajitreeni jättää kehoon kireyksiä ja ''käyttötapoja'', jotka eivät välttämättä pitemmän päälle tue kehon parasta mahdollista ryhtiä ja liikkuvuutta. Ajan kanssa saattaa tämä saattaa rajoittaa liikkuvuutta ja altistaa loukkaantumisille.
Tanssijan kehohuoltotunti on viikkohuolto kehollesi pienessä ryhmässä. Laitepilateksen avulla voit keskittyä kehosi tasapainottamiseen ja mahdollisten virheasentojen korjaamiseen. Ryhmäkoko on vain 7, joten ohjaaja ehtii tarkkailemaan kaikkien tekniikkaa.

Opettaja: Pilates Oulun Tarja Suoninen

Kurssikausi: 22.1. - 26.2.
Kurssimaksu: 80,- / 6 x 60min
Paikka: Pilates Oulun laitesali

Kurssin löydät välilehdeltä ''Kunto ja kehonhuolto''.