K-pop Cover

K-pop Cover

Kpop Cover-tunnilla tanssitaan nimensä mukaisesti covereita Kpop-musiikkivideoiden koreografioista. Tanssipätkät ovat yleensä samantapaisia kuin Commercial Dance-tunnin koreografiat.

Varusteet: Rennot ja mukavat treenivaatteet ja sisälenkkarit.

Elokuun Speed-Up tanssitunnit

Elokuun Speed-Up tanssitunnit

Näillä tehokkailla ja hauskoilla tanssitunneilla pääset herättelemään kehon kesän jäljiltä taas tulevaan tanssikauteen.  Tunnit valmistavat myös kilparyhmien valintakokeisiin!
Kaikki tunnit on tarkoitettu jo tanssia harrastaneille (jatko/edistyneet).

Street lattiatekniikka

Street lattiatekniikka

Street lattiatekniikka-tunnilla tutustutaan eri katutanssityyleissä ja – lajeissa käytettävään lattiatason työskentelyyn.  Tavoitteena on löytää voimaa liikkua lattialla ja oppia orgaanista, pehmeää liikettä omaa painovoimaa hyväksi käyttäen. Opetus ei perustu mihinkään yksittäiseen tekniikkaan, vaan lattian kanssa tullaan sinuiksi niin breakdancen kuin enemmän nykytanssin ja akrobatian puolella käytettävien tekniikoiden kautta!

Varusteet: Pitkähihainen paita ja pitkälahkeiset housut.  Polvisuojat tarpeen mukaan.

Dance with impro

Dance with impro-tunnilla tanssitaan opettajan ohjaamia liiketehtäviä ja tanssisarjoja sekä tehdään erilaisia improvisaatiotehtäviä. Tanssisarjoissa ja erilaisissa liiketehtävissä työstetään opettajan johdolla liikkeen laatuja, opetellaan musiikin tulkintaa ja paneudutaan ilmaisuun. Improvisaatiotehtävissä tavoite on oppia lähestymään improvisaatioita leikkimielisesti ja kokeilunhaluisesti ilman isoja paineita sekä pyritään löytämään omaa kehollista ilmaisua ja liikekieltä. Improvisaatiotehtäviä tehdään sekä yksin, pareittain että ryhmissä. Tunti on tarkoitettu jo tanssia harrastaneille.

Bollywood

Bollywood-tunnilla heittäydytään intialaisten elokuvien värikkääseen ja tunteikkaaseen maailman sekä nautitaan vauhdikkaasta ja mahtipontisesta Bollywood-musiikista! Lajissa yhdistellään elementtejä klassisista intialaisista temppelitansseista sekä muista tanssilajeista kuten itämaisista tansseista, hip-hopista ja showtanssista. Meno on valitusta musiikista riippuen naisellista ja flirttailevaa, vauhdikasta ja energistä tai täysin hullunkurista ja hauskaa! Aina kuitenkin pilke silmäkulmassa!

Varusteet: Mukavat ja joustavat vaatteet. Avojaloin tai sukissa.

Hip-hop kisaharjoitus soolo / duo

Hip-hop kisaharjoitus soolo / duo

Tämä tunti on tarkoitettu Hip Hop soolo tai duo kategorioissa kilpaileville tanssijoille. Tunnilla tehdään yhteinen lämmittely ja vaihtuvia harjoituksia, jotka auttavat kilpailutilanteessa rentoutumiseen ja siitä nauttimiseen. Syyskaudella keskitytään enemmän oman kilpailusuorituksen optimoimiseen kun taas kevätkaudella harjoitellaan lisäksi omia soolo- ja duo kisakoreografioita. Tunnille ovat tervetulleita niin ensimmäistä kertaa kisalavalle uskaltautuvat kuin pidempään kilpailleetkin.

Varusteet: Rennot ja mukavat treenivaatteet sekä sisäkengät.

Jazz Attack

Jazz Attack

Jazz Attack- tunneilla panostetaan dynaamiseen ja sähäkkään liikkumiseen sekä tanssiteknisen osaamisen monipuoliseen kehittämiseen. Tanssitunneilla tehdään koordinaatio- ja isolaatio -harjoituksia sekä kehonhallintaa parantavia harjoitteita. Tämän lisäksi harjoitellaan lajille tyypillisiä askelkuvioita, jalanheittoja, potkuja sekä piruetteja ja niiden yhdistelmiä. Rytmiin ja sen muutoksiin sekä teräviin iskuihin kiinnitetään erityisesti huomiota. Tanssisarjoihin yhdistetään elementtejä perinteisen jazztanssin sekä musikaalimaailman puolelta. Teemalliset tanssisarjat vahvistavat tanssijan ilmaisukykyä, ilmeikkyyttä ja oman persoonan rohkeaa esilletuomista.

Varusteet: Joustavat treenivaatteet, mielellään kohtuullisen vartalonmyötäiset. Jazztossut tai avojaloin (sukat mukana). Pitkät hiukset kiinni.

Total Barre

Total Barre

Total Barressa yhdistyy baletin tekniikkaan pohjaavat harjoitukset vauhdikkaaseen fitness meininkiin. Harjoitukset tehdään pääasiassa balettitangoilla.
Musiikkina ei soi perinteinen pianomusiikki vaan vaihtelevasti tämän päivän pop-, r’n’b ym. biisit!

Varusteet: Mukavat ja joustavat treenivaatteet. Avojaloin tai sukissa.

Breaking aikuiset

Breaking on hip hop kulttuuriin kuuluva näyttävä ja vauhdikas tanssilaji, jonka erityisesti pojat ovat ottaneet omakseen. Breiking kehittää voimaa, notkeutta ja tasapainoa. Lajin harrastajia ja elämäntapatanssijoita kutsutaan nimellä b-boy tai b-girl.

Tunneilla opetellaan toprockeja, footworkeja, freezejä ja power moveseja ikäryhmälle sopivalla tavalla. Harjoittelu on turvallista ja aloitetaan helposti opittavista liikkeistä, eikä harrastajille ole minkäänlaisia alkuvaatimuksia.

Varusteet: Pitkälahkeiset housut, t-paita ja sisäkengät.

Katso video
Hip-Hop parityöskentely

Hip-Hop parityöskentely

Tällä tunnilla harjoitellaan fyysisen parikontaktin lisäksi myös psyykkistä kontaktia. Koitamme löytää työkaluja yhteisen tekemisen tueksi ja tutkia miten luodaan kontakti toiseen.
Mikä erottaa dueton ja kahden ihmisen samanaikaisesti lavalla tanssimisen? Testailemme erilaisia komboja, joista osa harjoittaa fyysistä- ja osa enemmän yhteistä henkistä kontaktia. Käytämme hyväksi myös nykytanssin keinoja parityöskentelyssä.

Varusteet: Rennot ja mukavat treenivaatteet sekä sisäkengät.

X