UKK

MITEN ILMOITTAUDUN?

UUDET OPPILAAT
Ilmoittaudu näin:
1. Rekisteröidy 
2. Valitse tanssituntisi
3. Vahvista maksutapa (verkkomaksu, lasku, osamaksu).
Ilmoittautuminen ja rekisteröityminen ovat henkilökohtaisia. Alle 18-vuotiaan lapsen rekisteröityminen ja kurssi-ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä.

VANHAT OPPILAAT
Ilmoittaudu näin:
1. Kirjaudu tunnuksillasi verkkokauppaan 
2. Valitse tanssituntisi
3. Vahvista maksutapa (verkkomaksu, lasku, osamaksu).
Ethän tee uutta rekisteröitymistä, jos olet jo oppilaamme. Jos näin käy, ole heti yhteydessä asiakaspalveluun ajoissa s-postitse. Näiden korjaaminen on aikaa vievää, emmekä tee niitä siitä syystä paikan päällä.

ONKO OPPILASTUNNUKSET HUKASSA?
Mikäli tunnukset ovat hukassa, saat uudet verkkokaupasta.
Jos olet huoltaja ja sama s-posti on useamman oppilaan tiedoissa, pyydä tunnukset asiakaspalvelusta.

HUPS, TEIN KAIKKIEN PERHEENJÄSENIEN VARAUKSET SAMALLE OPPILAALLE
– Korjaa tilanne itse verkkokaupassa, jos et ole maksanut niitä ja jos kurssien alkuun on enemmän kuin 48h.
– Peru kurssit väärältä oppilaalta ”omat varaukset”-sivulla
– Kirjaudu toisen oppilaan tunnuksilla uudestaan kauppaan ja varaa hänen tunnuksilla hänen omat kurssit
– Jos olet maksanut kaikki samalla kertaa, ole heti yhteydessä asiakaspalveluun ajoissa s-postitse. Näiden korjaaminen on aikaa vievää, emmekä tee niitä siitä syystä paikan päällä.

VARASIN JO YHDEN KURSSIN LASKUTUSVAIHTOEHDOLLA, VOINKO VARATA VIELÄ TOISEN SAADEN PALJUSALENNUKSEN?
Voit. Laskutus tapahtuu alkukaudesta ja laskulle tulee kaikki maksamattomat kurssit. Paljousalennus tulee automaattisesti kurssimäärän mukaan.

HALUAN MAKSAA KURSSIT VERKOSSA – MITEN SAAN PALJOUSALENNUKSEN?
Maksaessasi kurssit verkkokaupassa tulee sinun tehdä kaikki kurssivaraukset samalla kertaa. Verkkokauppa/laskutus ei laske paljousalennusta, jos osa kursseista on jo maksettu.

Miten valitsen taitotasoni?
Taitotasomme ja lisäohjeet löydät täältä!
Tasojen valinta on hyvin yksilöllistä, johon vaikuttaa monikin seikka – voit siis hyvin valita sen taitotason ja kurssin, joka tuntuu sopivimmilta – mikäli valinta ei mennyt heti nappiin, ei hätää, voit helposti siirtyä toisen tasoiselle kurssille tai täysin eri lajin kurssille!

Miten valitsen sopivan tanssilajin tanssinharrastukseeni?
Mieti mikä laji sinua kiinnostaa. Tutustu nettisivujemme lajiesittelyiden avulla lajeihin. Jos et ole harrastanut tanssia aiemmin, showtanssi ja hip-hop ovat helppoja, monipulisia lajeja aloittelijalle. Harrastus kannattaa aloittaa heti kurssikauden alussa, jotta opit lajin perusteet.

Miten voin kokeilla eri tanssitunteja?
Avoimet ovet järjestetään ennen syksyn ja kevään kurssikautta. Avoimissa ovissa on tarjolla runsaasti eri lajien tunteja ilmaiseksi.
Voit kokeilla eri lajeja myös kurssikauden alettua kertamaksulla, ennen kuin ilmoittaudut kurssille – kertamaksut hyvitetään kuittia vastaan kurssimaksusta.
Harrastus kannattaa aloittaa heti kurssikauden alussa.

Miten toimin tullessani ensimmäistä kertaa tanssikurssilleni?
1. Mikäli sinulla ei ole vielä jäsenkorttia, lunasta kortti asiakaspalvelusta. Jäsenkortin panttimaksu on 10e. Kortti toimii pukukaapin avaimena ja sillä kirjaudutaan korvaustunneille.
2. Tarkista asiakaspalvelutiskin näytöltä, missä salissa tanssituntisi on.
3. Siirry tarvittaessa pukkarin kautta tanssisaliin, jossa opettaja kirjaa oppilaat tunnille. Muista jättää kengät kenkähyllyyn. Asiakaspalvelumme ohjaa sinut oikeaan saliin, jos et tiedä mistä se löytyy!

Voinko ilmoittaa useamman perheenjäsenen kursseille samoilla oppilastunnuksilla?
Et, koska jokaisella oppilaalla on oma henkilökohtainen opilastieto.

Miten voin käydä tanssitunneilla kertamaksulla tai 10-kerran kortilla?
Tanssitunneille, joilla on tilaa, voi osallistua myös kertamaksulla tai 10-kerran kortilla – osta ne asiakaspalvelusta.
Kurssit, jotka ovat täynnä, ei vi osalliatua kertamaksulla tai 10-kortilla. Päivitämme ne lukkariimme.
Tullessasi tanssitunnille 10-kerran kortilla, kirjaa itsesi tunnille asiakaspalvelutiskin kirjautumisnäytöllä.

Miten voin korvata poissaoloni?
Poissaoloja voi korvata millä tahansa omalle ikäryhmälle ja tasolle sopivalla tunnilla – saman pituisella tai lyhyemmällä tunnilla, kuin mille olet ilmoittautunut.
Poissaoloja voi korvata heti kauden alusta alkaen.
Korvaustunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen – sinun tulee kirjautua läsnäolevaksi asiakaspalvelun näytöllä ennen tunnin alkua jäsenkorttia käyttämällä.
Kursseilla, jotka ovat täynnä, ei voi korvata poissaoloja – löydät ne lukkarista ja verkkokaupan tiedoista. Poissaoloja ei voi korvata tiiviskursseilla.

Kun tule korvaamaan, toimi näin:
1️⃣ tarkista verkkokaupasta, että kurssi, jolle tulet korvaamaan, ei ole täynnä tai kyseistä tuntia ei ole siirretty.
– ”kurssit” välilehdeltä näet kurssit
– kurssin tiedoissa ”tuntitiedot” näet reaaliajassa kaikki tunnin ajankohdat
2️⃣ 
muista ottaa jäsenkortti mukaan tullessasi tunnille
3️⃣ käytä jäsenkortti aulan näytön vieressä olevassa lukijassa ja paina näytöltä kurssia, ohjelma vahvistaa ilmoittautumisen Tervetuloa-tekstillä. Tällöin nimesi näkyy opettajan listalla ja pääset tunnille mukaan.

Kurssikauden päättävistä oppilasnäytöksistä johtuen suosittelemme poissaolojen korvaamista kauden alussa.

Voinko aloittaa tanssiharrastuksen kesken kauden?
Suosittelemme tulemaan mukaan aina alkukaudesta, sillä tanssikurssit ovat kurssiluontoisia, eli etenevät systemaattisesti uusien taitojen harjoittelun kanssa. Tunneilla tehtävät tanssisarjat vaihtuvat opettajasta ja tunnista riippuen 2-4 viikon välein, joten opetukseen on helppoa päästä mukaan muutaman kerran jälkeen. Ilmoittautumisia kursseille otetaan vastaan aina syysloma/hiihtolomaviikkoon saakka. Sen jälkeen mahdollisuutta osallistua tanssikurssille voi tiedustella asiakaspalvelusta. Verkkokaupassa ei voi kursseille tällöin enää ilmoittautua, tiiviskursseja ja tapahtumia lukuunottamatta, sillä kurssille mukaanpääsy kurssikauden puolenvälin jälkeen on kurssi- ja taitotasokohtainen.

En saanut tilausvahvistusta kurssi-ilmoittautumisesta sähköpostiini. Mitä teen?
Tarkista roskaposti. Jos viestiä ei löydy, kirjaudu verkkokauppaan ja tarkista, että kurssivaraus näkyy ”Omat varaukset”- sivulla.
Jos varausta ei näy, et ole vienyt varaustasi loppuun kohdassa ”maksutavan valinta”. Varauksesi on jäänyt ostoskoriin, josta se häviää 15 minuutin kuluttua varauksestasi. Tee uusi varaus ja vahvista varaus valitsemalla maksutapa. Verkkokauppa ei anna varata samaa kurssia kahdesti!

En muista verkkokaupan tunnuksiani, mitä teen?
Pyydä uudet tunnukset verkkokaupan etusivulta. Jos olet antanut saman sähköpostiosoitteen useamman alaikäisen oppilaan oppilastietoihin, pyydä tunnukset asiakaspalvelusta.
Sinun ei tarvitse tehdä uutta rekisteröintiä.

Hävitin jäsenkorttini, mitä teen?
Uuden jäsenkortin voit ostaa asiakaspalvelustamme hintaan 10 euroa.
Jos korttisi on unohtunut kotiin, voit ilmoittautua läsnä olevaksi tunnille asiakaspalvelussa.

Mitä varusteita tarvitsen tanssitunnilla?
Varustaudu tunnille normaalein sisäliikuntavaattein (esim. trikoohousut ja t-paita). Ota mukaasi vesipullo. Tunneilla tanssitaan lajista riippuen paljain jaloin, sukat jalassa (mm. show, lyrical jazz, nykytanssi) tai sisäkengillä (street, boy’s club, commercial dance). Ulkokengillä tanssiminen ei ole sallittua. Balettitunneilla tanssitaan sukat jalassa (tankoharjoitukset) ja halutessasi voit hankkia keskilattiaharjoituksia varten pehmeät balettitossut (harjoitustossut), mutta ne eivät ole välttämättömät. Myymme asiakaspalvelussamme päkiäsuojia. Kurssikuvauksista sekä opettajalta saat myös lisätietoa.

Lapseni on 4-vuotias. Ilmoitanko hänet Rytmitossuihin 3-4v vai 4-5-vuotiaiden show- tai hip-hop kurssille?
Jos oppilaalla ei ole aikaisempaa kokemusta ryhmässä toimimisesta esimerkiksi toisen harrastuksen tai päiväkodin kautta, suosittelemme ilmoittautumista Rytmitossuihin. Rytmitossuissa opetellaan ryhmässä toimimista ilman vanhempia, perusliikuntataitoja ja tilassa liikkumista.
Sinä vuonna, kun lapsi täyttää viisi vuotta, voi lapsen ilmoittaa 4-5-vuotiaiden kursseille.

X