fbpx

Info

Kurssikausi

SYKSY 2021
14.8.-13.12.2021 , 16 vko 
Ilmoittautumiset on auki!
KEVÄT 2022
7.1.2022 alkaen. Julkaistaan joulukuussa 2021!

SYKSY 2021 – Ilmoittautumiset auki!
Syyskausi tanssitaan 14.8.-13.12.2021. Syyskausi kestää 16 viikkoa. 

Avoimet Ovet lauantaina 14.8. klo 12-17.

Kilparyhmien valintakokeet 10.-13.8.

Tunnit päättyvät:
maanantai 13.12.
tiistai 7.12.
keskiviikko 8.12.
torstai 9.12.
perjantai 10.12.
lauantai 11.12.
sunnuntai 12.12.

Ei tunteja:

  • Latino Show SM&IKM2021 & CityDiscoCup 21.-22.8. (la-su)
  • Syysloma 24.-30.10. (su-la)
  • Itsenäisyyspäivä 6.12. (ma)

Lasten TonttuKarkelot Ballroomissa 13.-14.12.

Näytökset ja lavatreenit Tullisalissa 13.-16.12. (ma-to)

Usein kysyttyä

Miten valitsen taitotasoni?
Taitotasomme ja lisäohjeet löydät täältä!
Tasojen valinta on hyvin yksilöllistä, johon vaikuttaa monikin seikka – voit siis hyvin valita sen taitotason ja kurssin, joka tuntuu sopivimmilta – mikäli valinta ei mennyt heti nappiin, ei hätää, voit helposti siirtyä toisen tasoiselle kurssille tai täysin eri lajin kurssille!

Miten valitsen sopivan tanssilajin tanssinharrastukseeni?
Mieti mikä laji sinua kiinnostaa. Tutustu nettisivujemme lajiesittelyiden avulla lajeihin. Jos et ole harrastanut tanssia aiemmin, showtanssi on helppo, monipuolinen laji aloittelijalle. Harrastus kannattaa aloittaa heti kurssikauden alussa, jotta opit lajin perusteet.

Miten voin kokeilla eri tanssitunteja?
Avoimet ovet järjestetään ennen syksyn ja kevään kurssikautta. Avoimissa ovissa on tarjolla runsaasti eri lajien tunteja ilmaiseksi. Voit kokeilla eri lajeja myös kurssikauden alettua kertamaksulla, ennen kuin ilmoittaudut kurssille – kertamaksut hyvitetään kuittia vastaan kurssimaksusta. Harrastus kannattaa aloittaa heti kurssikauden alussa.

Miten toimin tullessani ensimmäistä kertaa tanssikurssilleni?
1. Tutustuthan huolellisesti turvallisuus -ja hygieniaohjeisiin ennen tanssikoululle saapumista.
2. Mikäli sinulla ei ole vielä jäsenkorttia, käy pyytämässä kortti asiakaspalvelusta. Jäsenkortin panttimaksu on 10e. Kortti toimii myös pukukaapin avaimena. Voit halutessasi suorittaa samalla myös tanssikurssin maksun.
3. Tarkista asiakaspalvelutiskin näytöltä, missä salissa tanssituntisi on. Sen jälkeen voit siirtyä tanssisaliin, jossa opettaja kirjaa oppilaat tunnille. Asiakaspalvelumme ohjaa sinut oikeaan saliin, jos et tiedä mistä se löytyy!

Voinko ilmoittaa useamman perheenjäsenen kursseille samoilla oppilastunnuksilla?
Et, koska jokaisella oppilaalla on oma henkilökohtainen asiakasnumero ja kirjautumistunnus verkkokauppaan. Rekisteröinti ja kurssi-ilmoittautumiset ovat oppilaskohtaisia.

Miten voin käydä tanssitunneilla kertamaksulla tai 10-kerran kortilla?
Tanssitunneille, joilla on tilaa, voi osallistua myös kertamaksulla tai 10-kerran kortilla. Päivitämme lukkariimme sellaiset tunnit, jotka ovat täynnä, eikä sinne oteta kertakorttilaisia. Tarkistathan ennen tuloasi, ettei tunti ole täynnä! Kertamaksu tai 10-kerran kortti ostetaan paikan päältä asiakaspalvelustamme. Hinnat ja infot löytyvät hinnastosta, kohdasta kertakäyntien hinnat. Tullessasi tanssitunnille 10-kerran kortilla, voit kirjata itsesi tunnille asiakaspalvelutiskin kirjautumisnäytöllä.

Miten voin korvata poissaoloni?
Poissaoloja voi korvata millä tahansa omalle ikäryhmälle ja tasolle sopivalla tunnilla – saman pituisella tai lyhyemmällä tunnilla, kuin mille olet ilmoittautunut. Poissaoloja voi korvata heti kauden alusta alkaen. Korvaustunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen etäopetusjaksoa lukuun ottamatta. Kursseilla, jotka ovat täynnä, ei voi korvata poissaoloja – löydät ne lukkarista ja verkkokaupan tiedoista. Poissaoloja ei voi korvata tiiviskursseilla.
Poissaolot tulee korvata kuluvan kauden aikana! Korvaavalle tunnille ilmoittaudutaan läsnä olevaksi asiakaspäätteellä ennen tunnin alkua.

Kurssikauden päättävistä oppilasnäytöksistä johtuen, suosittelemme poissaolojen korvaamista kauden alussa. Ilmoitamme kuitenkin kotisivuillamme kauden loppupuolella ne ryhmät, jotka eivät tee esitystä oppilasnäytöksiin ja joissa on tällöin mahdollista käydä korvaamassa kertyneitä poissaoloja.

Voinko aloittaa tanssiharrastuksen kesken kauden?
Suosittelemme tulemaan mukaan aina alkukaudesta, sillä tanssikurssit ovat kurssiluontoisia, eli etenevät systemaattisesti uusien taitojen harjoittelun kanssa. Tunneilla tehtävät tanssisarjat vaihtuvat opettajasta ja tunnista riippuen 2-4 viikon välein, joten opetukseen on helppoa päästä mukaan muutaman kerran jälkeen. Ilmoittautumisia kursseille otetaan vastaan aina syysloma/hiihtolomaviikkoon saakka. Sen jälkeen mahdollisuutta osallistua tanssikurssille voi tiedustella asiakaspalvelusta. Verkkokaupassa ei voi kursseille tällöin enää ilmoittautua, tiiviskursseja ja tapahtumia lukuunottamatta, sillä kurssille mukaanpääsy kurssikauden puolenvälin jälkeen on kurssi- ja taitotasokohtainen. 

En saanut tilausvahvistusta kurssi-ilmoittautumisesta sähköpostiini. Mitä teen?
Tarkista roskaposti. Jos viestiä ei löydy, kirjaudu verkkokauppaan ja tarkista, että kurssivaraus näkyy ”Omat varaukset”- sivulla.
Jos varausta ei näy, et ole vienyt varaustasi loppuun kohdassa ”maksutavan valinta”. Varauksesi on jäänyt ostoskoriin, josta se häviää 15 minuutin kuluttua varauksestasi. Tee uusi varaus ja vahvista varaus valitsemalla maksutapa.

En muista verkkokaupan tunnuksiani, mitä teen?
Pyydä uudet tunnukset verkkokaupan etusivulta. Jos olet antanut saman sähköpostiosoitteen useamman alaikäisen oppilaan oppilastietoihin, pyydä tunnukset asiakaspalvelusta. Sinun ei tarvitse tehdä uutta rekisteröintiä.

Hävitin jäsenkorttini, mitä teen?
Uuden jäsenkortin voit ostaa asiakaspalvelustamme hintaan 10 euroa.
Jos korttisi on unohtunut kotiin, voit ilmoittautua läsnä olevaksi tunnille asiakaspalvelussa.

Mitä varusteita tarvitsen tanssitunnilla?
Varustaudu tunnille normaalein sisäliikuntavaattein (esim. trikoohousut ja t-paita). Ota mukaasi vesipullo. Tunneilla tanssitaan lajista riippuen paljain jaloin, sukat jalassa (mm. show, lyrical jazz, nykytanssi) tai sisäkengillä (street, boy’s club, commercial dance). Ulkokengillä tanssiminen ei ole sallittua. Balettitunneilla tanssitaan sukat jalassa (tankoharjoitukset) ja halutessasi voit hankkia keskilattiaharjoituksia varten pehmeät balettitossut (harjoitustossut), mutta ne eivät ole välttämättömät. Myymme asiakaspalvelussamme päkiäsuojia. Kurssikuvauksista sekä opettajalta saat myös lisätietoa.

Lapseni on 4-vuotias. Ilmoitanko hänet Rytmitossuihin 3-4v vai 4-5-vuotiaiden show- tai hip-hop kurssille?
Jos oppilaalla ei ole aikaisempaa kokemusta ryhmässä toimimisesta esimerkiksi toisen harrastuksen tai päiväkodin kautta, suosittelemme ilmoittautumista Rytmitossuihin. Rytmitossuissa opetellaan ryhmässä toimimista ilman vanhempia, perusliikuntataitoja ja tilassa liikkumista.
Sinä vuonna, kun lapsi täyttää viisi vuotta, voi lapsen ilmoittaa 4-5-vuotiaiden kursseille.

Hygieniaohjeet

1. Käsiä tulee pestä tai desinfioida aina tultaessa sekä lähdettäessä tiloistamme, mahdollisimman usein joka välissä
2. Vahva kasvomaskisuositus kaikille yli 12-vuotiaille yleisissä tiloissa tiloissa (käytävät, pukkari, aula, wc). Tanssitunneilla voi halutessaan tanssia ilman maskia, mutta suosittelemme toki maskin käyttöä myös tanssitunnin aikana (terveydellisistä syistä maskia ei tietysti tarvitse pitää).
Tarvittaessa kertakäyttöisen maskin voi ostaa asiakaspalvelustamme (0,50€/kpl).
3. Saavu treeneihin valmiina, vältä pukuhuonetta!
4. Älä hengaile tiloissamme, erityisesti aulassa ja pukkarissa.
5. Turvaetäisyyksistä tulee huolehtia niin asiakaspalvelussa jonotettaessa, pukuhuoneissa ja tanssitunneilla opettajaan ja muihin oppilaisiin
6. Sairaana tai flunssaisena tanssitunnille saapuminen on ehdottomasti kielletty.
7. Noudata karanteenimääräyksiä – karanteenissa olevilla ei ole asiaa tiloihimme!
8. Jos saat koronatartunnan, ilmoitathan asiasta välittömästi asiakaspalveluun citydance@citydance.fi
9. Ainoastaan alle kouluikäisten lasten vanhemmilla on lupa odottaa tunnin aikana aulassa. Pienten lasten kanssa tiloihin saattajaksi saa tulla 1 huoltaja. Isommat lapset siirtyvät omatoimisesti saliin.
10. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita
11. Kirjautumisnäyttö on käytössä vain korvaajille ja 10-kerran korttilaisille – opettaja kirjaa oppilaat läsnä tunnille.
12. Opettaja huomioi turvaetäisyyden opetustilanteessa mahdollisimman hyvin – noudatathan myös itse turvaetäisyysohjeita
13. Lataa koronavilkku puhelimeesi ja pidä se auki tiloissamme

Salit 1-6 & PopUp

Kulku pääsisäänkäynnin kautta normaalisti. PopUp:iin pääset aulamme kautta tai suoraan SuperParkin sisäänkäynnistä. PopUp:ssa on vaateteline sekä wc – pyri välttämään muissa tiloissa turhaa liikkumista.

Sali 8
Salin 8 sisäänkäynti sijaitsee Terminaalin eteläpäässä, Gigantin puoleisessa päädyssä, pienen lastauslaiturin kohdalla. Tilasta löytyy unisex-pukkari, jossa on kaksi wc:tä. Myös itse salista löytyy wc ja pukukoppi.

Tarkistathan oman tuntisi salin ennen Citydancelle tuloa. Salin näet verkkokaupasta kurssin lisätietoja sivulta.

Pidetään huolta itsestämme ja muista – järkevä ja vastuullinen toiminta auttaa meitä kaikkia ja ehkäisee kaikkien virusten leviämistä ❤

X