Rytmitossut 3-4v

Rytmitossut on 3-4-vuotiaiden vauhdikas tanssileikkiryhmä, jossa opetellaan aluksi ryhmässä toimimista ilman vanhempia sekä perusliikuntataitoja ja tilassa liikkumista. Tuttujen laululeikkien ja mielikuvaharjoitusten avulla kehitetään lapsen motoriikkaa sekä rytmin ja musiikin kuuntelua. Vauhdin takaavat pienet tanssisommitelmat, helpot temppuosiot sekä erilaisten välineiden (huivit, hernepussit, pehmolelut, vanteet) käyttö.

Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, liukuestetossut tai avojaloin. Pitkät hiukset kiinni. Vessassa käyminen tulee huolehtia aina ennen tanssitunnille tuloa. Ei juomapulloa mukaan tunnille.

Iät: 3-4v

Vaativuustaso: avoin taso

Opettajat: Marjukka Koivuniemi, Nelli Salmela, Jonna Suokas ja Jenni Säkkinen

Kesällä 2019: Rytmitossut 3-4v / Jonna Suokas

Kurssi-info & ilmoittaudu Katso video

Show lapset

Showtanssi on monipuolinen ja vauhdikas tanssilaji, josta tanssiharrastus on helppo aloittaa. Tunneilla tanssitaan eri tyylisten musiikkien tahtiin aina popista ja discosta lastenmusiikkiin.

Lasten tunneilla tutustutaan showtanssin perusteisiin leikinomaisin keinoin ja mielikuvia käyttämällä. Lapset oppivat samalla perusmotorisia taitoja, ryhmässä toimimista (ilman vanhempia) sekä rytmin ja musiikin kuuntelua. Tunneilla opetellaan jo ihan oikeita tanssiaskelikkoja ja tehdään erilaisia tanssitekniikka-harjoitteita. Näillä tunneilla lapsia rohkaistaan vaihtelevien tanssisarjojen kautta löytämään oman persoonan rohkeaa esilletuomista ja ilmaisua.

Varusteet: Mukavat ja joustavat vaatteet. Avojaloin tai sukissa. Pienimpien tunneille ei juomapulloa mukaan, muilla voi olla. Vessassa käyminen tulee huolehtia aina ennen tanssitunnille tuloa.

Iät: 4-5v, 5-6v, 6-7v, 6-8v, 7-10v, 9-12v ja 10-13v

Vaativuustasot: alkeet, alkeet 1, alkeet 2, alkeisjatko 1, jatko 1, jatko 2 ja edistyneet

Opettajat: Anni Lantto, Soile Puumalainen, Elina Peltoperä, Jenni Jokikokko-Jakkula, Jenni Säkkinen, Jonna Suokas, Marjukka Koivuniemi  ja Nelli Salmela

Kesällä 2019:
Show 4-5v alkeet / Jenni Säkkinen
Show 6-8v alkeet 1 / Marjukka Koivuniemi
Show 9-12v alkeet 1 / Jenni Säkkinen
Show 7-10v jatkotaso / Jonna Suokas
Show 10-13v jatko/edistyneet / Marjukka Koivuniemi

Kurssi-info & ilmoittaudu Katso video
Show tekniikka

Show tekniikka

Show tekniikkatunnit on tarkoitettu ensisijaisesti kilpailutoiminnassa mukana oleville tanssinharrastajille.

Tunneilla pureudutaan syvemmin kokonaisvaltaiseen kehonkäyttöön ja -linjauksiin, harjoitellaan teemoittain eri tanssitekniikan osa-alueita, kuten jalkatekniikkaa, hyppy- ja piruettitekniikoita, lattiatyöskentelyä ja vartalon liikkeen dynamiikkaa.

Varusteet: Joustavat treenivaatteet, mielellään kohtuullisen vartalonmyötäiset. Avojaloin, mutta sukat mukana. Pitkät hiukset kiinni.

Iät: alle 12v

Vaativuustaso: kilpailutoiminnassa mukana oleville tanssinharrastajille

Opettaja: Jenni Jokikokko-Jakkula

Kesällä 2019:
Show tekniikka lapset yksi taso / Jenni Jokikokko-Jakkula, Asta Hartikainen & Outi Räsänen

Kurssi-info & ilmoittaudu

Disco lapset

Disco dance on vauhdikas ja sporttinen tanssilaji, joka kehittää ponnistusvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja nopeutta. Lasten tunneilla tutustutaan disco dancen perusteisiin ikäkaudelle sopivalla tasolla. Lapset oppivat samalla perusmotorisia taitoja, ryhmässä toimimista sekä rytmin ja musiikin kuuntelua. Isommat lapset paneutuvat jo tosissaan lajitekniikkaan, jossa ominaista ovat iskevät käsiliikkeet, nopeat askelsarjat, räjähtävät hypyt ja poseeraukset. Disco dance pitää sisällään jalanheittoja ja piruetteja, joita harjoitellaan tuntien tekniikkaosuudessa. Sähäköissä tanssisarjoissa kokeillaan myös pari- ja pienryhmätyöskentelyä.

Tunneilla tanssitaan nopeatempoiseen disco ja popmusiikkiin, joka tempaa taatusti mukaansa nauttimaan tanssin ilosta ja riemusta – ja hikisestä menosta.

Varusteet: Joustavat, vartalonmyötäiset tanssivaatteet. Avojaloin. Oma juomapullo. Pitkät hiukset kiinni.

Iät: 5-6v, 6-7v, 6-8v, 7-10v, 9-12v ja 10-13v

Vaativuustasot: alkeet, alkeet 1, alkeet 2, alkeisjatko, alkeisjatko 1, alkeisjatko 2, jatko 1, jatko 2 ja edistyneet

Opettajat: Jenni Jokikokko-Jakkula, Lotta Kyllönen-Jämsä, Nelli Salmela, Roosa Karjalainen, Oona Moilanen ja Venla Virta

Kesällä 2019:
Disco 5-6v alkeet / Nelli Salmela
Disco 7-9v alkeet 1 / Nelli Salmela
Disco 10-13v alkeet 1 / Lotta Kyllönen-Jämsä
Disco 10-13v jatkotaso / Jenni Jokikokko-Jakkula & Marjukka Koivuniemi

Kurssi-info & ilmoittaudu Katso video
Baletti lapset

Baletti lapset

Lasten baletissa tutustutaan baletin perusliikekieleen, jota opetellaan ikäkaudelle sopivin leikinomaisin keinoin vahvistaen samalla perusliikuntataitoja.  Ryhmässä toimimisentaitoja opetellaan ilman vanhempia. Tunneilla harjoitellaan käsien ja jalkojen liikkeitä; raajojen ojennuksia, pieniä pyörähdyksiä sekä hyppyjä ja loikkia. Tanssin maailmaan pääsee tuntimateriaaleista koostettujen pienten tanssisommitelmien myötä.

Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, liukuestetossut tai avojaloin. Pitkät hiukset kiinni. Vessassa käyminen tulee huolehtia aina ennen tanssitunnille tuloa. Ei juomapulloa mukaan tunnille.

Iät: 4-5v, 5-6v ja 6-8v

Vaativuustasot: alkeet, alkeet 1, alkeistaso (myös uusia)

Opettajat: Anni Lantto ja Jenni Säkkinen

Kesällä 2019:
Baletti 4-5v alkeet / Anni Lantto

Kurssi-info & ilmoittaudu

Hip-hop lapset

Hip-hop on täynnä asennetta ja energiaa! Pienempien tunneilla opetellaan tanssityylin perusteita leikinomaisin keinoin ja mielikuvia käyttämällä. Lapset oppivat samalla perusmotorisia taitoja, ryhmässä toimimista (ilman vanhempia) sekä rytmin ja musiikin kuuntelua. Isompien lasten tunneilla opetellaan lajille tyypillisiä askelia ja liikkeitä, harjoitellaan käsi- ja jalkakoordinaatioita sekä vartalon isolaatioliikkeitä.

Alkeistunneilla ei vaadita aikaisempaa tanssikokemusta. Tunneilla harjoitellaan hip hopin perusliikkeitä ikäkaudelle sopivalla tasolla kehittäen samalla perusliikuntataitoja erilaisin perusakrobatiaharjoituksin.

Varusteet: Rennot ja mukavat treenivaatteet ja sisäkengät(pienimmät myös avojaloin). Vessassa käyminen tulee huolehtia aina ennen tanssitunnille tuloa. Pienimpien tunneille ei juomapulloa mukaan, muilla voi olla.

Iät: 4-5v, 5-6v, 6-8v, 9-12v ja 10-13v

Vaativuustasot: alkeet, alkeistaso, alkeet 1, alkeet 2 ja jatkotaso

Opettajat: Heikki Halttu, Milla Laakkonen ja Nelli Salmela

Kesällä 2019:
Hip-hop 4-5v alkeet / Nelli Salmela
Hip-hop 6-8v alkeet / Jutta Sulkala
Hip-hop 9-12v alkeet 1 / Jutta Sulkala

Kurssi-info & ilmoittaudu Katso video

Breaking lapset

Breaking on hip-hop kulttuuriin kuuluva näyttävä ja vauhdikas tanssilaji, jonka erityisesti pojat ovat ottaneet omakseen. Breiking kehittää voimaa, notkeutta ja tasapainoa. Lajin harrastajia ja elämäntapatanssijoita kutsutaan nimellä b-boy tai b-girl.

Tunneilla opetellaan toprockeja, footworkeja, freezejä ja power moveseja ikäryhmälle sopivalla tavalla. Harjoittelu on turvallista ja aloitetaan helposti opittavista liikkeistä, eikä harrastajille ole minkäänlaisia alkuvaatimuksia.

Varusteet: Pitkälahkeiset housut, t-paita sekä sisäkengät.

Iät: 7-9v, 7-12v ja 10-13v

Vaativuustasot: alkeistaso (myös uusia), alkeisjatko, jatkotaso ja edistyneet

Opettajat: Teemu Tuohimaa ja Hermanni Pohjola

Kesällä 2019:
Breaking 7-12v alkeet 1 / Hermanni Pohjola

Kurssi-info & ilmoittaudu Katso video
Boy’s Club

Boy’s Club

Boy’s Club on poikien oma jätkäenergiaa pursuava tunti, jolla tanssitaan pääasiassa erilaisia katutanssilajeja ja harjoitellaan akrobatiaa ikäryhmälle sopivalla tavalla. Tunti kehittää kehonhallintaa, lihaskuntoa, koordinaatiota, rytmitajua ja tasapainoa. Harjoittelu on turvallista ja aloitetaan helposti opittavista liikkeistä, eikä harrastajille ole alkuvaatimuksia.

Varusteet: Pitkälahkeiset housut, t-paita, sisälenkkarit tai -tennarit ja juomapullo.

Iät: 7-12v

Vaativuustaso: avoin taso

Opettaja: Teemu Tuohimaa

Kurssi-info & ilmoittaudu
Breikkileikkikoulu lapset

Breikkileikkikoulu lapset

Breikkileikkikoulu on 5-7-vuotiaille tarkoitettu breaking tunti, jossa breikataan ja leikitään, keksitään ja kokeillaan sekä harjoitellaan yhdessä tanssimista ja sooloilua.

Kaiken huipuksi breikkileikkikoululaiset vierailevat Superpark-sisäaktiviteettipuistossa 3-4 harjoituskertana. Näillä kerroilla tunnilla ei voi käydä kertamaksulla eikä korvaamassa toisen kurssin poissaoloja.

Varusteet: Pitkälahkeiset housut, t-paita, sisälenkkarit tai -tennarit ja juomapullo.

Iät: 6-7v

Vaativuustasot: alkeisryhmä

Opettaja: Teemu Tuohimaa

Kurssi-info & ilmoittaudu
FortDance

FortDance

Tunneilla tanssitaan hauskoja Fortnite-videopelin tunnetuksi tekemiä tanssiliikkeitä kuten Electro Shuffle, The Floss, Best Mates, Rock Out, Fresh jne. Tutustutaan myös siihen, mistä liikkeet ja moovit ovat lähtöisin.
Tunti on katutanssihenkinen, jossa yhdistellään liikkeitä erilaisiksi tanssisarjoiksi.

Kurssi ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta, mutta mukaan voi tulla oikein hyvin myös jo tanssia harrastaneet.

Varusteet: Rennot ja mukavat treenivaatteet ja sisäkengät. Vessassa käyminen tulee huolehtia aina ennen tanssitunnille tuloa. Pienimpien tunneille ei juomapulloa mukaan, muilla voi olla.

Iät: 7-12v

Vaativuustasot: avoin taso

Opettajat: Teemu Tuohimaa

Kesällä 2019:
FortDance 5-7v alkeet / Teemu Tuohimaa

Kurssi-info & ilmoittaudu

Latino Show

Latino Show on mukaansatempaavaa latinalaistanssia, ihania rytmejä ja monipuolista vartalonliikettä. Tunneilla opetellaan erityisesti kilpatanssitekniikkaan pohjaten sambaa, cha-chata, rumbaa, paso doblea ja jiveä sekä myös muita lattarirytmejä, kuten salsaa.

Vaihtelevien tanssisarjojen lisäksi tunneilla panostetaan vartalonkäytön ja -rytmiikan harjoitteluun salinpoikki tehtävissä liikkuvissa tekniikkaharjoituksissa ja keskilattialla.

Varusteet: Mukavat ja rennot treenivaatteet. Avojaloin tai sukissa.

Iät: lapset ja nuoret

Vaativuustasot: alkeet ja jatkotaso

Opettaja: Koivuniemi Marjukka ja Koivuniemi Anniina

Kesällä 2019:
Latino Show lapset & nuoret alkeet / Anniina Koivuniemi
Latino Show lapset & nuoret yksi taso / Anniina Koivuniemi

Kurssi-info & ilmoittaudu Katso video
CityDanceMix

CityDanceMix

Tuomme tanssin lasten kouluun! Koulujen iltapäiväkerhojen tanssitunneille ovat tervetulleita kaikki ala-asteikäiset.

CityDanceMix-tunneilla tutustutaan laaja-alaisesti eri tanssilajeihin kuten mm. show, disco dance, latino ja hip-hop sekä tietysti pidetään hauskaa ja nautitaan tanssista.
Kurssille voi tulla täysin uudet oppilaat, jotka eivät ole tanssineet aikaisemmin, mutta myös jo tanssia harrastaneet oppilaat.

KOULUT 

EasyFit Ritaharju, Ritaharjuntie 53, 90540 Oulu
Opettajana
Nelli Salmela
Ma klo 14.15-15.00 CityDanceMix 1-2lk.
Ma klo 15.15-16.00 CityDanceMix 3-5lk.

Kurssi-info & ilmoittaudu
CityStreetMix

CityStreetMix

Tuomme tanssin lasten kouluun! Koulujen iltapäiväkerhojen tanssitunneilla ovat tervetulleita kaikki.

CityStreetMix-tunneilla tutustutaan laaja-alaisesti eri katutanssilajeihin kuten mm. hip-hop, locking, breaking sekä tietysti pidetään hauskaa ja nautitaan tanssista.
Kurssille voi tulla täysin uudet oppilaat, jotka eivät ole tanssineet aikaisemmin, mutta myös jo tanssia harrastaneet oppilaat.

KOULUT
Kiviniemen koulu, Kiviniemen koulun liikuntasali (Uuvenperäntie 4, 90810 Haukipudas)
Opettajana Teemu Tuohimaa
Ti klo 15.15-16.00 City Street Mix

Kurssi-info & ilmoittaudu

Vanhempi & Taapero 1,5-3v

Vanhempi & Taapero -tunti on elämyksellinen ja vuorovaikutuksellinen tanssi- ja liikuntatuokio. Tunti koostuu ohjatuista tanssileikeistä ja luovasta tanssista, jotka etenevät lapsen ehdoilla erilaisten mielikuvien, lorujen, musiikin ja välineiden innoittamana. Vanhempi-taaperotanssin tavoite on lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen, perusliikuntataitojen harjoittaminen ja tanssin peruselementteihin tutustuminen.

Tunneilla harjoitellaan ryhmässä toimimista, mikä helpottaa siirtymistä Rytmitossujen (3-4v) tanssitunnille, jossa tanssitaan jo ilman vanhempia.

Vanhempi & Taapero -tunneilta kertyneitä poissaoloja ei ole mahdollista korvata muilla tunneilla.

Varusteet: Rennot jumppavaatteet, lapsella pitkät hiukset kiinni ja liukuestetossut tai avojaloin. Juomapullon voi ottaa mukaan tunnille.

Opettaja: Heidi Ranta ja Marjukka Koivuniemi

Kurssi-info & ilmoittaudu Katso video
Tiivarit_hide

FortDance

Kurssi ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta, mutta mukaan voi tulla oikein hyvin myös jo tanssia harrastaneet.

Tunnilla tanssitaan hauskoja Fortnite-videopelin tunnetuksi tekemiä tanssiliikkeitä kuten Electro Shuffle, The Floss, Best Mates, Rock Out, Fresh jne. Tutustutaan myös siihen, mistä liikkeet ja moovit ovat lähtöisin.
Tunti on katutanssihenkinen, jossa yhdistellään liikkeitä erilaisiksi tanssisarjoiksi.

KURSSI1: perjantaisin klo 15:30-16:30, 15.3. – 3.5. / 7 kertaa
KURSSI 2: perjantaisin klo 17:30-18:30, 15.3. – 3.5. / 7 kertaa TÄYNNÄ
Kurssin hinta 91,-
Mukaan myös kertamaksulla 14,- / kerta, mikäli kurssilla on tilaa. Jos kurssi on täynnä, kertamaksulla pääsee mukaan ainoastaan, jos joku ilmoittautuneista on pois.

Poissaoloja voi käydä korvaamassa vain kurssilla 1 ja 2.

Kurssi-info & ilmoittaudu
Leiri_hide

Kesän tanssileiri - Katutanssi

Leirit sopivat niin täysin aloittelijoille kuin jo tanssia harrastaneille, koska oppilaat jaetaan taustan mukaan eri ryhmiin tanssitunneille. Leirit sopivat myös loistavasti muiden liikuntalajien harrastajille mukavaksi oheisharjoitteluksi – tai tanssiharrastusta miettivälle kivaksi tavaksi tutustua tanssiharrastukseen.

Katutanssi –leirillä pääpaino on hip-hopissa, mutta myös muihin katutanssilajeihin tutustutaan. Ja eiköhän erityisesti katutanssi- sekä Boy’s Club-leirillä tule myös tutuksi Fortnite-pelin makeita tanssimuuveja!

Kaikilla leireillä puuhataan myös paljon muuta. Askarrellaan, pelaillaan ja ulkoillaan sään sallimissa puitteissa. Leiriläiset vierailevat myös SuperParkin aktiviteeteissa! Vanhemmatkin pääsevät näkemään mitä leirin aikana on opittu, sillä leiriläiset esiintyvät leirin päätteeksi vanhemmille.

Ruokailut välipaloineen ja vakuutukset sisältyvät toki myös leirimaksuun!  Leireillä opettavat tutut ja kokeneet Citydancen opettajat.

KATUTANSSI 7-12 V

3.-7.6. (ma-pe) opettajina Teemu Tuohimaa ja Milla Laakkonen

Paikka: Tanssikeskus Citydance
Ikäsuositus: 7-12 v (soveltuu myös ensimmäiselle luokalle meneville!)

Hinta: 240,- sis. tanssinopetuksen ja muun ohjatun toiminnan, vierailut SuperParkiin,  leiridiplomin, vakuutuksen sekä lounaan ja välipalan.

Leiri alkaa aina klo 9.00 ja varsinainen ohjelma päättyy klo 15.30. Leiriläisen voi tuoda paikalle klo 8.00 alkaen ja hakea klo 17.00 mennessä.

Ilmoittautuminen on avattu!
Ensimmäisten leirien ilmoittautuminen päättyy 31.5., toisen 7.6. ja kolmannen 14.6.
Yhdelle leirille otetaan max 40 oppilasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi-info & ilmoittaudu
Leiri_hide

Kesän tanssileiri - Boy's Club

Leirit sopivat niin täysin aloittelijoille kuin jo tanssia harrastaneille, koska oppilaat jaetaan taustan mukaan eri ryhmiin tanssitunneille. Leirit sopivat myös loistavasti muiden liikuntalajien harrastajille mukavaksi oheisharjoitteluksi – tai tanssiharrastusta miettivälle kivaksi tavaksi tutustua tanssiharrastukseen.

Katutanssi –leirillä pääpaino on hip-hopissa, mutta myös muihin katutanssilajeihin tutustutaan. Ja eiköhän erityisesti katutanssi- sekä Boy’s Club-leirillä tule myös tutuksi Fortnite-pelin makeita tanssimuuveja!

Kaikilla leireillä puuhataan myös paljon muuta. Askarrellaan, pelaillaan ja ulkoillaan sään sallimissa puitteissa. Leiriläiset vierailevat myös SuperParkin aktiviteeteissa! Vanhemmatkin pääsevät näkemään mitä leirin aikana on opittu, sillä leiriläiset esiintyvät leirin päätteeksi vanhemmille.

Ruokailut välipaloineen ja vakuutukset sisältyvät toki myös leirimaksuun!  Leireillä opettavat tutut ja kokeneet Citydancen opettajat.

BOY’S CLUB – poikien oma tanssileiri 7-12 v

Leiri I: 10.-14.6. (ma-pe) opettajana Teemu Tuohimaa ja Hermanni Pohjola

Paikka: Tanssikeskus Citydance
Ikäsuositus: 7-12 v (soveltuu myös ensimmäiselle luokalle meneville!)

Hinta: 240,- sis. tanssinopetuksen ja muun ohjatun toiminnan, vierailut SuperParkiin,  leiridiplomin, vakuutuksen sekä lounaan ja välipalan.

Leiri alkaa aina klo 9.00 ja varsinainen ohjelma päättyy klo 15.30. Leiriläisen voi tuoda paikalle klo 8.00 alkaen ja hakea klo 17.00 mennessä.

Ilmoittautuminen on avattu!
Ensimmäisten leirien ilmoittautuminen päättyy 31.5., toisen 7.6. ja kolmannen 14.6.
Yhdelle leirille otetaan max 40 oppilasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi-info & ilmoittaudu
Leiri_hide

Kesän tanssileiri - Show & Disco

Leirit sopivat niin täysin aloittelijoille kuin jo tanssia harrastaneille, koska oppilaat jaetaan taustan mukaan eri ryhmiin tanssitunneille. Leirit sopivat myös loistavasti muiden liikuntalajien harrastajille mukavaksi oheisharjoitteluksi – tai tanssiharrastusta miettivälle kivaksi tavaksi tutustua tanssiharrastukseen.

Show&Disco –leirillä tanssitaan pääasiassa showtanssia ja disco dancea, joiden lisäksi tutustutaan myös muihin tanssilajeihin!

Kaikilla leireillä puuhataan myös paljon muuta. Askarrellaan, pelaillaan ja ulkoillaan sään sallimissa puitteissa. Leiriläiset vierailevat myös SuperParkin aktiviteeteissa! Vanhemmatkin pääsevät näkemään mitä leirin aikana on opittu, sillä leiriläiset esiintyvät leirin päätteeksi vanhemmille.

Ruokailut välipaloineen ja vakuutukset sisältyvät toki myös leirimaksuun!  Leireillä opettavat tutut ja kokeneet Citydancen opettajat.

SHOW&DISCO 7-12 V 

Leiri I: 3.-7.6. (ma-pe) opettajina Jenni Jokikokko-Jakkula ja Elina Peltoperä

Leiri II: 10.-14.6. (ma-pe) opettajina Marjukka Koivuniemi ja Nelli Salmela

Leiri III: 17,.20.6. (ma-to) opettajina Marjukka Koivuniemi ja Soile Puumalainen

Paikka: Tanssikeskus Citydance
Ikäsuositus: 7-12 v (soveltuu myös ensimmäiselle luokalle meneville!)

Hinta: 240,-*sis. tanssinopetuksen ja muun ohjatun toiminnan, vierailut SuperParkiin,  leiridiplomin, vakuutuksen sekä lounaan ja välipalan.
*Leiri III 190 € / 4 vrk

Leiri alkaa aina klo 9.00 ja varsinainen ohjelma päättyy klo 15.30. Leiriläisen voi tuoda paikalle klo 8.00 alkaen ja hakea klo 17.00 mennessä.

Ilmoittautuminen on avattu!
Ensimmäisten leirien ilmoittautuminen päättyy 31.5., toisen 7.6. ja kolmannen 14.6.
Yhdelle leirille otetaan max 40 oppilasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi-info & ilmoittaudu

City Kids -kilparyhmä

CityKids

Showtanssimuodostelma
Lapset alle 12 vuotta, vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneet.

Tanssikeskus Citydancen kilparyhmät ovat väylä tanssijoille, jotka haluavat kehittää itseään tavoitteellisesti ja ikäryhmälleen sopivalla harjoitteluintensiteetillä. Selkeärytminen harjoittelu kohti kilpailuja kehittää sekä tanssiteknisiä valmiuksia että ilmaisu- ja esiintymiskykyä. Sitoutuminen ryhmän toimintaan opettaa kurinalaisuutta ja ryhmässä luodaan jopa pitkäaikaisia ystävyyssuhteita –  joka on tärkeä aspekti toiminnassa! Lisäksi pienemmissä kilparyhmissä tanssijoilla on mahdollisuus saada yksilöllisempää ja henkilökohtaisempaa opetusta. Kaikki kilparyhmien valmentajat ja koreografit ovat kokeneita tanssinammattilaisia.

Ryhmään haetaan max 24 tanssijaa, jotka tähtäävät SM-kilpailuihin ja muihin esiintymisiin. Hakijoilta odotetaan reipasta asennetta, liikunnallisuutta ja hyvää harjoittelumotivaatiota.

Kilparyhmässä tanssivat saavat viikkokursseista 20% alennuksen. Mikäli oppilas tanssii kahdessa kilparyhmässä, saa hän halvimmasta 15% alennuksen. Mikäli oppilas tanssii kolmessa ryhmässä, saa hän halvimmasta 20% alennuksen.

Kilparyhmien kilpaulutavoite on aina vuosittain Finnish Dance Organizationin määrittelemät SM/IKM-kisat.

Kilparyhmän jäsenet sitoutuvat kilparyhmän harjoituksiin ja esityksiin koko kaudeksi (syksy & kevät).

Opettajat: Jenni Jokikokko-Jakkula ja Marjukka Koivuniemi

 

Kurssi-info & ilmoittaudu

City Disco Minit -kilparyhmä

CityDiscoMinit

Disco Dance – pienryhmä
Lapset alle 12v (seitsemän 2008-2009 syntynyttä ja seitsemää 2009-2012 syntynyttä)

Tanssikeskus Citydancen kilparyhmät ovat väylä tanssijoille, jotka haluavat kehittää itseään tavoitteellisesti ja ikäryhmälleen sopivalla harjoitteluintensiteetillä. Selkeärytminen harjoittelu kohti kilpailuja kehittää sekä tanssiteknisiä valmiuksia että ilmaisu- ja esiintymiskykyä. Sitoutuminen ryhmän toimintaan opettaa kurinalaisuutta ja ryhmässä luodaan jopa pitkäaikaisia ystävyyssuhteita –  joka on tärkeä aspekti toiminnassa! Lisäksi pienemmissä kilparyhmissä tanssijoilla on mahdollisuus saada yksilöllisempää ja henkilökohtaisempaa opetusta. Kaikki kilparyhmien valmentajat ja koreografit ovat kokeneita tanssinammattilaisia.

Ryhmään haetaan seitsemää 2008-2009 syntynyttä ja seitsemää 2009-2012 syntynyttä tanssijaa. Näistä tanssijoista muodostetaan kaksi discopienryhmää, jotka tähtäävät Lasten IKM-kilpailuihin ja muihin esiintymisiin. Hakijoilta odotetaan reipasta asennetta, liikunnallisuutta ja hyvää harjoittelumotivaatiota.

Ryhmä harjoittelee sekä yhdessä että oman pienryhmän kesken. Ryhmään valitut saavat tarkan aikataulun harjoituksista valintakokeiden jälkeen. Ryhmän omien harjoitusten lisäksi tanssijan tulee harjoitella discoa 1-2 lisätunnilla viikossa. Osa tanssijoista voi tanssia sekä CityKids- että CityDiscoMinit-ryhmissä.

Kilparyhmässä tanssivat saavat viikkokursseista 20% alennuksen. Mikäli oppilas tanssii kahdessa kilparyhmässä, saa hän halvimmasta 15% alennuksen. Mikäli oppilas tanssii kolmessa ryhmässä, saa hän halvimmasta 20% alennuksen.

Kilparyhmien kilpaulutavoite on aina vuosittain Finnish Dance Organizationin määrittelemät SM/IKM-kisat.

Kilparyhmän jäsenet sitoutuvat kilparyhmän harjoituksiin ja esityksiin koko kaudeksi (syksy & kevät).

Opettaja: Jenni Jokikokko-Jakkula

Kurssi-info & ilmoittaudu
X