UUSI ASIAKAS

Mahtava saada sinut mukaan tanssimaan!

Pääset rekisteröitymään asiakkaaksemme verkkokaupassa, jonka jälkeen voit varailla tunnuksillasi haluamiasi tanssikursseja.
Ilmoittautuminen ja rekisteröityminen ovat henkilökohtaisia, joten alle 18-vuotiaan lapsen rekisteröityminen ja kurssi-ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä.

Maksuvaihtoehtoina löydät verkkomaksun tai laskun. Mikäli haluat maksaa liikuntaedulla, valitse tällöin lasku ja suorita liikuntaetumaksu etänä tai asiakaspalvelussa, niin kuittaamme kurssisi maksetuksi.

Ennen ensimmäistä tanssituntiasi voit hakea asiakaspalvelustamme jäsenkortin, jossa on 10 € panttimaksu. Jäsenkortilla pääset kirjautumaan läsnä omille tunneille tai korvaustunneille sekä saat pukkarin kaapin lukkoon.

Taitotasot sivulta löydät apua tason valintaan, mutta tärkeintä on aina jostain aloittaa. Voit vaihtaa kauden aikana aina sopivammalle tasolle, mikäli ensimmäinen valinta ei mennyt nappiin.
Kyllä, tiedämme, että kursseja ja taitotasoja on koulussamme paljon – mutta ei hätää, me autamme sinua löytämään oikeat kurssit.

citydance@citydance.fi
010 281 88 38
050 543 4035

ILMOITTAUTUMISEN MUISTILISTA

UUSET OPPILAAT
Ilmoittaudu näin:
1. Rekisteröidy 
2. Valitse tanssituntisi
3. Vahvista maksutapa (verkkomaksu, lasku, osamaksu).
Ilmoittautuminen ja rekisteröityminen ovat henkilökohtaisia. Alle 18-vuotiaan lapsen rekisteröityminen ja kurssi-ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä.

VANHAT OPPILAAT
Ilmoittaudu näin:
1. Kirjaudu tunnuksillasi verkkokauppaan 
2. Valitse tanssituntisi
3. Vahvista maksutapa (verkkomaksu, lasku, osamaksu).
Ethän tee uutta rekisteröitymistä, jos olet jo oppilaamme. Jos näin käy, ole heti yhteydessä asiakaspalveluun ajoissa s-postitse. Näiden korjaaminen on aikaa vievää, emmekä tee niitä siitä syystä paikan päällä.

ONKO OPPILASTUNNUKSET HUKASSA?
Mikäli tunnukset ovat hukassa, saat uudet verkkokaupasta.
Jos olet huoltaja ja sama s-posti on useamman oppilaan tiedoissa, pyydä tunnukset asiakaspalvelusta.

HUPS, TEIN KAIKKIEN PERHEENJÄSENIEN VARAUKSET SAMALLE OPPILAALLE
– Korjaa tilanne itse verkkokaupassa, jos et ole maksanut niitä ja jos kurssien alkuun on enemmän kuin 48h.
– Peru kurssit väärältä oppilaalta ”omat varaukset”-sivulla
– Kirjaudu toisen oppilaan tunnuksilla uudestaan kauppaan ja varaa hänen tunnuksilla hänen omat kurssit
– Jos olet maksanut kaikki samalla kertaa, ole heti yhteydessä asiakaspalveluun ajoissa s-postitse. Näiden korjaaminen on aikaa vievää, emmekä tee niitä siitä syystä paikan päällä.

VARASIN JO YHDEN KURSSIN LASKUTUSVAIHTOEHDOLLA, VOINKO VARATA VIELÄ TOISEN SAADEN PALJUSALENNUKSEN?
Voit. Laskutus tapahtuu alkukaudesta ja laskulle tulee kaikki maksamattomat kurssit. Paljousalennus tulee automaattisesti kurssimäärän mukaan.

HALUAN MAKSAA KURSSIT VERKOSSA – MITEN SAAN PALJOUSALENNUKSEN?
Maksaessasi kurssit verkkokaupassa tulee sinun tehdä kaikki kurssivaraukset samalla kertaa. Verkkokauppa/laskutus ei laske paljousalennusta, jos osa kursseista on jo maksettu.

X