fbpx

Elokuun kickstart tiiviskurssit

Elokuun 2022 KickStart!

Nyt on aika kaivautua ylös rantahiekasta ja herättää keho taas eloon!

Näillä tanssitunneilla pääset herättelemään kehoa kesän jäljiltä taas tulevaan tanssikauteen. Tunnit valmistavat myös erinomaisesti kilparyhmien valintakokeisiin, joten jos olet aikeissa valintakokeisiin tulla, suosittelemme suuresti osallistumista!
Kaikki tunnit on tarkoitettu jo tanssia harrastaneille jatko/edistyneet-tason tanssijoille.

Nuorten ja aikuisten tiivarit, taso jatko-edistyneet

17.30-18.45 Disco nuoret & aikuiset / Jenni Jokikokko-Jakkula (sali 1)

17.30-18.45 Hip hop nuoret & aikuiset / Heidi Hartzell & Veera Pyykkö (sali 5)

17.30-18.45 Show 31+ / Marjukka Koivuniemi (sali 6)

19-20.15 Latino Show nuoret & aikuiset / Marjukka Koivuniemi (sali 1)

Disco&show Double trouble

Onko Rytmitossut, 4-5v ja 5-6v show- ja discotunnit jo käytynä ja tanssi on vienyt mennessään? Haluatko harjoitella useamman kerran viikossa saman porukan kanssa?

Disco&Show Double Trouble-tunneilla käydään kaksi kertaa viikossa ja päästään treenaamaan kahta tanssilajia vahvistaen samalla perusliikuntataitoja. Tunnit on tarkoitettu jo tanssia harrastaneille lapsille, jotka ovat innostuneita, haluavat kehittyä saman henkisessä porukassa ja haaveilevat mahdollisesti kilparyhmässä tanssimisesta. Tanssitunnin käytöstavat ovat jo selvillä ja tanssitunnilla halutaan keskittyä taitojen kartuttamiseen.

Disco ja show tukevat tanssilajeina toisiaan ja mukaan voi tulla vaikka tanssijalla on kokemusta vain toisesta lajista. Varhaisin aloitusikä on esikouluikäiset.

Suositusikä: 6-8-vuotiaille.

 

City EK – Performing Arts erikoiskoulutusryhmä

City EK – Performing Arts erikoiskoulutusryhmä
Nuoret & aikuiset (12-20 v) 2003-2011 syntyneet.

City EK – Performing Arts erikoiskoulutusryhmä
Nuoret & aikuiset (12-20 v) 2003-2011 syntyneet.

CityEk -ryhmä tuo toisenlaisen vaihtoehdon tavoitteellisesti harrastaville tanssijoille kilparyhmätoimintamme oheen. Ryhmä toteuttaa yhdessä pienteoksen, jonka lähtökohtana on keskusteleva lähestymistapa ja jossa ryhmäläiset pääsevät itse osallistumaan koreografian tekoon ja kokeilemaan omia taiteellisia siipiään. Ryhmä osallistuu teoksella kauden aikana vähintään kahteen eri taidetanssitapahtumaan.
Ryhmän tavoitteena on auttaa tanssijoita kehittymään monipuolisesti; sekä taidollisesti että ilmaisullisesti. Perustekniikkana on nykytanssi, mutta vaikutteita haetaan myös muista lajeista! Ryhmä antaa hyvät valmiudet myös niille tanssijoille, jotka mahdollisesti haaveilevat tanssin ammattilaisuudesta. Tanssijat pääsevät kehittämään laaja-alaisesti eri osaamisalueita, kuten oman liikemateriaalin kehittelyä, heittäytymiskykyä ja äänen käyttöä.
Mikäli tällaiset erilaiset työskentelytavat tanssijana kiinnostavat, on tämä paikka, jossa olla ensi syksynä ja keväällä.
Valintakokeessa ei haeta teknisesti parhaimpia tanssijoita. Ryhmä luodaan oppilaista, joiden katsotaan toimivan hyvin yhdessä ja opettajilla on juuri heille annettavaa ja opetettavaa ryhmän tavoitteiden mukaisesti.

Tule rohkeasti siis mukaan valintakokeeseen katsomaan, mitä annettavaa ryhmällä olisi sinulle.

Valintakoe: ma 13.8.2022 klo 17–18.15
Valintakokeeseen tulee ilmoittautua etukäteen verkkokaupassa. Valintakoemaksu tulee myös olla maksettuna ennen valintakokeen alkua.
Valintakoemaksua ei palauteta takaisin, mikäli oppilas peruu osallistumisensa. Ilmoittautumalla valintakokeeseen oppilas sitoutuu valituksi tullessaan kilparyhmään.

Valmentaja: Mimmi Marjamaa

HARJOITUKSET
Ti klo 16.30-17.45
Lisäksi treenejä pidetään ns leirimuotoisina yhdessä katsotun aikataulun mukaan pääosin syksyllä 2022.

Viikko-ohjelmaan tulee sisältyä lisäksi to klo 19.45-21.00 Nykytanssi nuoret & aikuiset jatko/edistyneet / Mimmi

KAUSIMAKSU
Syksy: 408,- (24h)
Kevät: 408,- (24h)

Tavoite: Osallistua erilaisiin taidetanssikatselmuksiin. Tämä ryhmä ei tähtää FDO:n kisoihin.

Disco rising star

Disco rising star

Tunti on tarkoitettu Disco rising star-/hopeasarjassa kilpaileville lapsille, junioreille ja aikuisille. Tunnilla tehdään lajinomainen lämmittely, tekniikkaharjoituksia ja erilaisia kilpailutilanneharjoituksia. Tunnin painotus on kiertävän koreografian ja kisatilanteen harjoittelussa. Myös ilmaisua ja meikin- sekä hiustenlaittoa kokeillaan. Omia soolo- ja duokisakoreografioita harjoitellaan tunnin aikana, mutta oman kisakoreografian laadinta tapahtuu joko omatoimisesti tuntisarjojen pohjalta tai yksityistunneilla.

Disco Slow

Disco Slow

Disco slow on discoon pohjautuva tyylilaji, jossa hypyt, erilaiset poseeraukset ja vauhdikkuus yhdistyvät pehmeään ja eleganttiin liikkeeseen balladisen musiikin tahtiin. Tärkeimmät elementit tässä lajissa ovat tanssillisuus, musikaalisuus, sekä kyky heittäytyä tunteiden vietäväksi. Disco Slow tunneilla harjoitellaan koreografiaa niin salin ympäri liikkuen kuin eteenpäin tanssien.

Disco slow -tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikkaosiosta ja tanssisarjoista. Tunnille on hyvä ottaa mukaan sukat.

Total Barre

Total Barre

Total Barressa yhdistyy baletin tekniikkaan pohjaavat harjoitukset vauhdikkaaseen fitness meininkiin. Harjoitukset tehdään pääasiassa balettitangoilla.
Musiikkina ei soi perinteinen pianomusiikki vaan vaihtelevasti tämän päivän pop-, r’n’b ym. biisit!

Varusteet: Mukavat ja joustavat treenivaatteet. Avojaloin tai sukissa.

X